DRUŠTVENA MREŽA ASKfm pokreće privatne razgovore | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DRUŠTVENA MREŽA ASKfm pokreće privatne razgovore

Odlaskom na popis prijatelja možete započeti privatni chat

ASKfm (4) Izvor: Shutterstock

Ako ste već korisnik društvene mreže ASKfm otvorite profil bilo kojeg korisnika i dodirnite gumb "Privatno razgovaraj". Također možete otvoriti chat s odgovorima i započeti privatni chat s vlasnikom odgovora na chat. Ovaj će chat biti vidljiv samo vama dvojici. Samo jednom od vas je potrebna aktivna pretplata kako biste omogućili ovu značajku.

ASKfm (1) Izvor: ASKfm

Ako vam netko pošalje privatnu poruku ona će se pojaviti u vašoj pristigloj pošti s oznakom Privatno. Također možete arhivirati, prijaviti ili blokirati neželjene korisnike klikom na ikonu „...u gornjem desnom kutu.

ASKfm nudi anonimnost svojim korisnicima, a privatni razgovori nisu iznimka - možete stvoriti otvorene ili anonimne privatne razgovore. Ako se želite otkriti u anonimnom privatnom chatu, samo napišite otvorenu poruku.

ASKfm (2) Izvor: ASKfm

Čim napišete otvorenu poruku u anonimnom chatu, anonimni privatni chat bit će pretvoren u otvoreni chat, a opcija anonimne poruke bit će onemogućena. No i dalje možete izbrisati cijeli otvoreni chat i započeti novi privatni chat s istim korisnikom anonimno.

Evo nekoliko savjeta za korištenje privatnih razgovora putem ASKfm mreže:

• kako biste izbrisali svoju poruku samo je dodirnite i odaberite opciju Izbriši
• kako biste izbrisali ili prijavili cijeli privatni chat odaberite izbornik s tri točke u gornjem desnom kutu
• za blokiranje pratitelja chata iz privatnog chata samo dodirnite gumb Blokiraj iz zaglavlja chata ili iz izbornika s tri točke
• vaše privatne poruke u chatu nalaze se u pristigloj pošti/chatovima. Privatni razgovori u Inboxu označeni su oznakom "Privatno".

ASKfm (3) Izvor: True Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Društvena mreža ASKfm u lipnju 2021. proslavila je 11. rođendan. Tijekom godina aplikacija je okupila 348 milijuna korisnika diljem svijeta koji razmjenjuju 600 milijuna pitanja i odgovora svaki mjesec. U ožujku ove godine ASKfm je pokrenuo prve javne grupne razgovore. Ovu je značajku pozitivno ocijenilo više od 70% korisnika, stvarajući više od 4,5 milijuna chatova u prva 4 mjeseca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost