ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Pojačava li Facebook borbu protiv govora mržnje? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Pojačava li Facebook borbu protiv govora mržnje?

Povećava se razina govora mržnje i uznemiravanja na Facebooku

Facebook (2) Izvor: Chris Rout / Alamy / Alamy / Profimedia

U pokušaju da poveća digitalnu sigurnost novinara i aktivista Facebook je najavio da će navedenim korisničkim skupinama dodijeliti status "nedobrovoljnih javnih osoba", čime će se učinkovito povećati mjere sigurnosti kako bi se spriječilo uznemiravanje i zastrašivanje na ovoj mreži.

Izraz se prvi put široko koristio u kontekstu ubojstva Georgea Floyda, što je platformi omogućilo brisanje sadržaja u kojima su se korisnici rugali ili hvalili njegovu smrt. Postaje li Facebook sve uspješniji u uklanjanju sadržaja nastalih iz mržnje?

Detaljno ćemo temu obraditi i objaviti sutra na Smartlife.hr, a do tada pogledajte kako se pomladiti uz pomoć uređaja za mezoterapiju. U razdoblju od samo pet godina tehnološke tvrtke preuzele su svih 8 najboljih mjesta na listi najboljih i najpoželjnijih poslodavaca, a mi smo istražili koje su to tvrtke.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost