ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kakva je situacija s LinkedIn mrežom? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kakva je situacija s LinkedIn mrežom?

LinkedIn prestaje s radom u Kini. Utjecat će to na ukupni broj korisnika u svijetu

LinkedIn (2) Izvor: Natee Meepian / Alamy / Alamy / Profimedia

LinkedIn bi mogao izgubiti treću najveću publiku, nakon najave gašenja društvene mreže u Kini. Zatvarajući svoje poslovanje u Kini zbog zabrinutosti oko povećane cenzure, Microsoftov LinkedIn dobrovoljno je žrtvovao svoju treću najveću publiku.

Navodeći "izazovno operativno okruženje", Microsoft je najavio da će njegovu društvenu mrežu zasnovanu na karijerama zamijeniti aplikacija za posao u zemlji, bez ikakvih društvenih značajki.

Detaljno ćemo ovu temu obraditi sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite saznati do kada je produžen popis stanovništva u Hrvatskoj. Sljedeće godine izlazi pet godina tijekom kojih je ukinut roaming u Europskoj uniji. Hoće li se produžiti i za koliko godina? Hladnije vrijeme i kraći dani idealni su za igrice velikih istraga u toplom domu, a uz pomoć najpopularnijih aplikacija otkrit ćete velike tajne.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost