PORSCHE MUSEUM: Prva digitalna noć zvuka | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POSEBNI UMJETNICI

PORSCHE MUSEUM: Prva digitalna noć zvuka

Autor Krunoslav Ćosić
Autor Krunoslav Ćosić

Ljubitelji dobrog zvuka ne bi smjeli propustiti ovaj događaj – pokretanje motora nekoliko Porscheovih automobila

Izvor: Porsche

Prva Sound Night omogućuje slušanje jedinstvenih zvukova motora nekoliko trkaćih i serijskih automobila iz kolekcije tvrtke Porsche koji su već napisali ili će tek (is)pisati povijest na svjetskim trkaćim stazama.

U subotu 18. rujna 2021. godine u 19 sati Porsche će upaliti nekoliko automobila iz njihovog muzeja, a zvuk motora moći će čuti svi obožavatelji širom svijeta. Pandemija koronavirusa svima je stvorila ogromne izazove u poslovanju, ali neke je potaknula da potraže nove mogućnosti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sve je počelo nakon intrigantnih objava na društvenim mrežama koje su objavili sadašnji i bivši vozači utrka i brand ambasadori Walter Röhrl, Hans-Joachim Stuck, Timo Bernhard i Pascal Wehrlein. Oni su u ime kustosa Porsche Museum podijelili tri isječka, a dvostruki svjetski prvak u reliju i savjetnik za razvoj Porschea Walter Röhrl napokon je otkrio rješenje ove zagonetke.

Izvor: Porsche

Sva četiri ambasadora brenda također će igrati aktivnu ulogu u događaju Sound Night - oni neće samo pokrenuti „četverokotačne umjetnike“ nego će ih i predstaviti u Razvojnom centru u Weissachu, koji ove godine slavi 50. godišnjicu.

Ovogodišnja Noć zvuka "Sljedeće razine" premijerno će se emitirati na tri jezika: gledatelji će moći uživati u sjećanjima suvremenih svjedoka i istaknutih ličnosti iz automobilskog svijeta na njemačkom, engleskom i francuskom jeziku. Više informacija bit će dostupno na www.porsche.com/Museum

Timo Bernhard
Timo Bernhard
Izvor: Porsche

Walter Röhrl
Walter Röhrl
Izvor: Porsche

Najnovije

Mobilnost