APLIKACIJE ZA INTERIJER SNOVA Pomoću virtualne stvarnosti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APLIKACIJE ZA INTERIJER SNOVA Pomoću virtualne stvarnosti

Želite promijeniti unutarnji izgled vašeg doma i trebaju vam kreativne ideje, možemo vam pomoći

djevojka u sobi Izvor: Dan Grytsku / Alamy / Alamy / Profimedia

Dizajn interijera ima važnu ulogu u osmišljavanju funkcionalnosti i ljepote prostorija u stanu ili kući kao i stvaranja sklada među njima pa je sasvim razumljivo da su i TV serijali o uređenju postali hit među gledateljima.

Postoje brojni stilovi unutarnjeg dizajna pa ipak najbitnije je da je funkcionalan i prilagođen navikama kao i karakterima svih ukućana. Stilove uređenja moguće je i miješati, ali s dozom opreza i posebnog osvrta na skladno pretapanje i naglašavanje individualnosti.

Dizajn interijera aplikacije 1 Izvor: Google

Od drevnog Egipta, preko svih poznatih dizajnerskih epoha do današnjih modernih stilova u kojima posebnu ulogu imaju minimalistički, funkcionalni i futuristički izričaj uz individualne stilove istaknutih pojedinaca, treba izvući najbolje i uklopiti u potrebe svog doma.

U pronalaženju svog stila i kreativnih ideja mogu vam pomoći i aplikacije.

Sigurno se sjećate najpoznatije TV braće koja svojim klijentima ostvaruje snove u uređenju doma. Drew i Jonathan Scott, poznatiji kao Propherty Brothers vodit će vas kroz aplikaciju Property Brothers Home Design kako bi svojim klijentima osmislile prostorije i uredile ih funkcionalno s dozom luksuza.

Dizajn interijera aplikacije 2 Izvor: Google

Uredite neuredne i neiskorištene prostore u predivne interijere sa svim elementima do završnih detalja i opustite se rješavajući zadatke, a možete ponešto naučiti i o poznatim blizancima, od brojnih savjeta do njihovih fotografija iz djetinjstva i šašavih ludorija kroz aplikaciju instaliranu više od 10 milijuna puta.

Aplikacija House Designer : Fix & Flip predstavlja zabavni simulator obnove kuće u kojoj je moguće isprobati svoje ideje o dizajnu u stvarnosti. Nakon što kupite određenu kuću u njoj možete pokazati svoju kreativnost, a velikim izborom namještaja i ostalih predmeta za uređenje možete brusiti svoj smisao za dizajn.

Dizajn interijera aplikacije 3 Izvor: Google

Osim uređenja kuće pokušajte urediti i vrt te pomoću biljaka, vrtnog namještaja, bazena i ostalih sitnica pokazati kako možete stvoriti jedinstveni ugođaj s istančanim smislom za dizajn u aplikaciji s 50 milijuna preuzimanja.

A ukoliko želite osmisliti ili promijeniti dizajn vlastitog doma u aplikaciji Room Planner: Home Interior 3D krenite od postojećih tlocrta ili stvorite potpuno svoj, pronađite odgovarajuće predmete renomiranih marki i uklopite u svoj dizajn.

Aplikacija nudi brojne teme dizajna za svaku prostoriju pa svakako predstavlja pomoć kod osmišljavanja dizajna svog interijera, a više od 10 milijuna sljedbenika, većinom dama, govori o popularnosti ove aplikacije.

Planner 5D. Interior Design: Room, Home, Floorplan
Planner 5D. Interior Design: Room, Home, Floorplan
Izvor: Google

Ukoliko ste prilično vješte i želite stvoriti svoj dom iz snova te uživati u njemu uz pomoć virtualne stvarnosti, isprobajte planer 5D u aplikaciji Planner 5D. Interior Design: Room, Home, Floorplan pa prionite izradi tlocrta vašeg 3D doma, odaberite namještaj i detalje, osmislite boje i teksture te slobodno napravite izmjene.

Kada ste uredili prostoriju, stan ili kuću i osmislili vanjski dizajn pogledajte svoje dovršene projekte pomoću posebnih naočala za virtualnu stvarnost i prošećite svim prostorijama i uživajte u svojoj kreativnosti poput 10 milijuna obožavatelja ove aplikacije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost