NOVA M-ZABA Neće ju moći koristiti svi korisnici Zagrebačke banke | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVA M-ZABA Neće ju moći koristiti svi korisnici Zagrebačke banke

Zaba je objavila minimalne tehničke uvjete koji se tiču operativnih sustava

Mobilno bankarstvo Izvor: Shutterstock

Zagrebačka banka će uskoro svim korisnicima mobilnog bankarstva m-zaba ponuditi novu aplikaciju koja će uz sve dosadašnje funkcionalnosti ponudi i neke nove, a saznat ćete to nakon što na svoj telefon preuzmete najnoviju verziju aplikacije.

Prethodno, provjerite u postavkama vašeg Android uređaja imate li minimalno verziju softvera 5.0 ili noviju odnosno u postavkama Apple uređaja minimalno iOS 10.0 ili noviji. To su minimalni tehnički uvjeti za korištenje nove verzije aplikacije za on-line bankarstvo m-zaba koja na telefone stiže tijekom listopada 2021.

Dosadašnji uvjeti su Android 4.4 ili noviji te iOS 9.0 ili noviji. Nakon preuzimanja nove m-zabe povratak u prethodnu verziju aplikacije neće biti moguć.

m-Zaba Izvor: Zagrebačka banka

Ono što je bitno za istaknuti je da će vam PIN i dalje ostati isti, a do preuzimanja nove m-zabe moći ćete se koristiti postojećom.

Ov su glavne novosti u novoj verziji aplikacije m-zaba:

• glavni izbornik smješten je u dnu ekrana
• svi vaši proizvodi i usluge sada su na jednom mjestu – u Računima
• kartice – bilo kada i bilo gdje imajte pregled nad svojim karticama i potrošnjom, upravljajte dnevnim limitima ili pronađite PIN-ove
• plaćanja – tu ćete pronaći m-foto plati i IziPay, ali i sve ostale opcije povezane s računima, plaćanjima, slanjem i primanjem novca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost