ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tko su najstariji astronauti? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tko su najstariji astronauti?

Iz svemira se nedavno vratio kapetan Kirk, kao najstariji astronaut

Captain Kirk i Mr Spock Star Trek Izvor: Shutterstock

U zreloj dobi od 90 godina Shatner je pobijedio bivšu rekorderku Wally Funk koja je bila dio leta Blue Origin samo tri mjeseca prije. Dok je William Shatner kao kapetan Kirk postao popularan zbog svoje uloge u Stark Treku, vrlo iskusna pilotkinja i instruktorica pilota Funk vodila je tešku bitku – zbog svojeg spola.

Tko su najstariji astronauti koji su posjetili svemir objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada provjerite kome će Sony prodati svoju mobilnu jedinicu, za koliko novca i što će se dalje događati. Apple je predstavio novi MacBook Pro u dvije verzije, a predstavili su i nove AirPods slušalice treće generacije. Ako je vaša koža sklona prištićima, aknama ili imate težih problema vrijeme je da učinite nešto – uz fototerapiju imat ćete zdravu i lijepu kožu u vlastitom domu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost