ODLIČNA VIJEST ZA KORISNIKE INSTAGRAMA I baš to smo i čekali | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ODLIČNA VIJEST ZA KORISNIKE INSTAGRAMA I baš to smo i čekali

Instagram omogućuje opciju koju su mnogi od nas odavno tražili

Instagram-PC-objave Izvor: Instagram

Nakon spajanja s Messenger platformom Instagram donosi još jednu veliku novost - omogućene su objave korisnicima s kompjutora. Do sada smo na računalima mogli samo gledati objave.

Ispostavilo se da je 21. listopad 2021. bitan dan iz više razloga jer će baš tada najveći broj korisnika dobiti mogućnost objave postova i Storyja upravo s kompjutra tj. weba. Ovo je funkcija koja će biti vrlo korisna najviše profesionalnim korisnicima i kreatorima sadržaja koji će sad moći lakše i brže objaviti više stvari odjednom.

Raditi s mišem i velikim ekranom i tipkovnicom (možda netko ima i touchscreen PC) je daleko produktivnije i jednostavnije. Opcija će biti omogućena putem weba PC i tablet korisnicima pa će i vlasnici tih uređaja biti u prednosti u odnosu na dosadašnju praksu.

Od 21. listopada će svi kojima nova PC mogućnost bude odobrena vidjeti novi gumb sučelja - kvadrat s plusom koji se koristi za učitavanje video ili foto sadržaja uključujući .GIF i druge tipove unaprijed spremljenih datoteka.

Collabs opcija, koja je već nekima aktivirana, omogućuje da dva Instagram profila zajedno objave post koji će se pojaviti pratiteljima i jednog i drugog Instagram profila, bez potrebe da se kopira sadržaj ili radi nešto drugo (ovo važi i za zajedničke Reels objave).

I Reels je pojačan novim efektima nazvanim Dynamic Lyrics i Superbeat koji nastavljaju sramnu praksu kopiranja TikTok opcija pa ako ste prisutni na TikTok mreži onda vrlo dobro znate o čemu govorimo.

Ovi efekti omogućuju korisnicima automatsku izradu generiranih tekstualnih i video sadržaja koji olakšavaju objavljivanje velikog broja sadržaja brže tijekom dana, kako bi uvijek bili atraktivni.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost