SVE ZBOG RAZDORA Kraj popularne video igre FIFA | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SVE ZBOG RAZDORA Kraj popularne video igre FIFA

FIFA je izjavila da i ovako i onako nemaju pretjerano pozitivnih emocija u vezi s EA kompanijom

FIFA-22-premijera-2 Izvor: EA SPORTS

Regulacijsko tijelo i najpoznatije ime svjetskog nogometa, FIFA, dalo je svoju verziju priče o partnerstvu s izdavačem Electronic Arts i raskidu istog. Razdor među kompanijama FIFA i Electronic Arts je očigledno veći nego što smo prvotno mislili.

FIFA 22 - Official Gameplay Trailer | PS5, PS4
Izvor: Youtube

FIFA planira potražiti druge izdavače koji bi kreirali nogometnu simulaciju s FIFA pojmom u svom nazivu. FIFA traga za članovima industrije, programerima i razvojnim studijima, investitorima i analitičarima radi izgradnje duge suradnje u pogledu gaminga, eSport scene i drugih tipova interaktivne zabave.

Ranije je kompanija Electronic Arts objavila da će potpuno promijeniti svoju franšizu nogometnih simulacija u EA Sports FC jer se odvaja od FIFA-inog odbora, a razlog je što “traže previše novca”.

FIFA 22 | Official Reveal Trailer
Izvor: Youtube

Izgleda da će 2023. godina biti najinteresantnija do sada kada su u pitanju nogometne igre i simulacije istih. Electronic Arts mijenja svoje ime, eFootball mora pružiti baš sve od sebe kako bi se izvukao iz kaosa u koji je upao ranije ovog mjeseca. Na vidiku je UFL, besplatan konkurent, a tu je i FIFA koja će pokušati nešto za sebe s nekim drugim.

FIFA 22 | Ratings Kickoff
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost