OBJAVLJEN JE PRVI VIDEO GTA Trilogy: The Definitive Edition | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OBJAVLJEN JE PRVI VIDEO GTA Trilogy: The Definitive Edition

Open-world klasici GTA 3, Vice City i San Andreas dobili su prvi video u čast izlaska igre 11. studenog

GTA-2-Android-igra Izvor: Rockstar

Video igra GTA Trilogy: The Definitive Edition bit će dostupna za sve konzole i PC računala. U čast izlaska GTA Trilogy: The Definitive Edition igre objavljen je prvi video.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Trailer
Izvor: Youtube

U videu se jasno vidi da je Rockstar tim radio na poboljšanju grafike i kvalitete sve tri video igre, među kojima su unaprijeđene teksture, bolji su vizualni efekti, prirodnije je i jače osvjetljenje, dorađene su sjene, dinamičko vrijeme, humaniji je izgled likova, unaprijeđen je izgled i fizika automobila, a mogu se vidjeti i mnoga druga poboljšanja.

Ipak, atmosfera je zadržana u sve tri igre, zbog čega ih igrači i dalje vole. Kontrole su, s druge strane nove, i dio su paketa poboljšanja koji je preuzet djelimično s GTA V igre, a Nintendo Switch igrači će čak dobiti i nišanjenje i pucanje korištenjem žiroskopa.

GTA-Trilogy-The-Definitive-Edition-Slike-Iz-Igre-1 Izvor: Rockstar

Nažalost, Rockstar je objavio samo tri nove slike iz igre pa ćemo se za više detalja morati još strpjeti. S obzirom da je GTA III 22. listopada proslavio 20. godišnjicu nema boljeg poklona od unaprijeđene igre koja je, što je još bolje, dio paketa od tri unaprijeđene igre!

GTA Trilogy: The Definitive Edition izlazi u digitalnom izdanju za sve konzole i PC 11. studenog 2021. dok će kolekcionarsko tj. izdanje u kutiji biti dostupno tek 7. prosinca 2021.

Grand-Theft-Auto-The-Trilogy-The-Definitive-Edition-2 Izvor: Rockstar

GTA-Trilogy-The-Definitive-Edition-Slike-Iz-Igre-1 Izvor: Rockstar

GTA-V Izvor: Rockstar

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost