HORIZON FORBIDDEN WEST Ovo su nove sposobnosti koje će Aloy razvijati | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HORIZON FORBIDDEN WEST Ovo su nove sposobnosti koje će Aloy razvijati

Ovo je obavezno štivo za svakoga tko prati video igru Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West (2) Izvor: Playstation

U drugom u nizu serije detaljnih blog objava Guerrilla otkriva sve što utječe na prelazak i preživljavanje Aloy na Zabranjenom Zapadu (Forbidden West). Povećana je i količina slobode igračima tijekom avanture glavne protagonistice Aloy.

U nastavku igre Horizon Forbidden West, prepunom akcije, Aloy će usavršiti podvodno istraživanje, intenzivniji prelazak terena, korištenje “kuke” tijekom penjanja.

Horizon Forbidden West (3) Izvor: Playstation

U traileru igranja (gameplay) vidjet ćete Aloy kako koristi razne nove alate na Forbidden Westu. Na temelju Horizon Zero Dawn dodani su novi način kretanja kroz svijet pa se Aloy može slobodno penjati po ogromnim dijelovima kamenitog terena i preko njih.

Još više vrsta strojeva mogu se koristiti kao nosači, točke hvatanja mogu se pronaći u cijelom okruženju što omogućuje okretno okomito pomicanje. Plivanje pod vodom otvorilo je potpuno novi aspekt istraživanja, a klizanje sa Shieldwingom pruža vrhunski pogled na prekrasan svijet Horizon Forbidden West. Da ne spominjemo brzi put dolje s velikih visina, otkrivaju se detalji na PlayStation blogu.

Horizon Forbidden West - State of Play Gameplay Reveal | PS5
Izvor: Youtube

I nove značajke hardvera igraće konzole Sony PlayStation 5 predstavljale su još jedan uzbudljiv izazov. Iako je Horizon Forbidden West razvijen i objavljen za PS4 i PS5 od temelja, postoje neke stvari za one koji će igru igrati na potonjoj (PS5) konzoli.

Bežični kontroler DualSense uvelike je zastupljen u mehanici - od struganja ruševina dok gurate sanduk do osjećaja rasklapanja vitla dok koristite Pullcaster, s povećanom prilagodljivom napetosti dok povlačite okidač.

Dodane su dodatne taktilne dimenzije kako bi se povećala i vrijednost igranja i osjećaj da ste dio svijeta u kojem se Aloy kreće. Oni mogu biti suptilni poput osjećaja „četkanja“ trave oko vas što ukazuje da ulazite u skrivenu travu ili pucanje adaptivnog okidača.

Horizon Forbidden West (5) Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost