SAVJETI ZA PRIVATNOST Zadržite svoje Viber sadržaje isključivo za sebe | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAVJETI ZA PRIVATNOST Zadržite svoje Viber sadržaje isključivo za sebe

Autor Smartlife

Lozinkom zaštitite svoju privatnost od svih, ali pazite na jednu bitnu stvar

 Viber desktop Izvor: Thiago Prudencio / Zuma Press / Profimedia

Donosimo uputstva, korak po korak, kako zaključati Viber aplikaciju koju mnogi koriste i u privatnom i u poslovnom svijetu.

Jeste li znali da Viber desktop aplikaciju možete zaključati prečicom na tipkovnici, uz CTRL + L.

Kako biste koristili i odmah zaključali Viber te zaštitili sve što u njemu imate, potrebno je aktivirati opciju zaključavanja aplikacije tj. zaključavanje ekrana za Viber, kako su to preveli službeno u aplikaciji.

Postoje dva načina kako se to može napraviti. Kroz Podešavanja, pa izbornik Privatnost i Sigurnost ili kroz tri točke (Više) te nakon toga preko Postavi zaključavanje ekrana. I jedan i drugi način vode vas do iste mogućnosti pa sami odlučite kako ćete stići do nje.

Kad postavite zaključavanje Viber aplikacije odredite i vrijeme za koliko će se to dogoditi - od jedne minut do jednog sata ili jednostavno koristite CTRL + L komandu te odmah zaključajte Viber desktop.

Ovo je sjajna opcija za dijeljenje poslovnih računala kako kolege ne bi mogli međusobno čitati poruke ili pregledavati liste poziva, ako to nije neophodno. Ipak, trebate znati da će se sve slike, video materijali i razmijenjeni fileovi pojaviti u Viber folderu u dokumentima računala, čak i kad je Viber aplikacija zaključana. Vodite računa o tome.

https://youtu.be/oJ39KOjie-E
Izvor: Youtube

https://youtu.be/xJIYurbap9Q

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI