OBILJEŽITE NOĆ VJEŠTICA Pomoću najzanimljivijih aplikacija | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OBILJEŽITE NOĆ VJEŠTICA Pomoću najzanimljivijih aplikacija

Običaj dubljenja bundeva i rezbarenja u strašne likove s umetnutom svijećom sve je popularniji i kod nas

djevojke halloween Izvor: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Noć vještica ili Halloween slavi se uoči Svih svetih, 31. listopada, i to većinom na zabavan način koji uključuje maskiranje u likove poput vještica, duhova, zombija, isticanjem kostura i gledanjem horor filmova, a sve u svrhu zastrašivanja.

Postoji više verzija povijesnog nastanka ovog običaja, od Kelta koji su tjerali duhove mrtvih prije početka njihove nove godine 7. studenog, preko vjerovanja u okupljanje vještica u Engleskoj, do legende o Jacku O'Lanterni dok se danas ova večer smatra čistom zabavom.

Helloween aplikacije 1 Izvor: Google

A kako bi ovaj običaj bio još zabavniji mlađe djevojke se mogu poigrati putem aplikacije Halloween MakeUp Me te pokazati svoje umijeće šminkanja i uređivanja svoje odabrane djevojke te isticanjem atraktivnih nijansi za kosu.

Velika paleta boja za kosu kao i Halloween tematskih prijedloga za šminkanje i prigodne tetovaže kao i ostalih čudesnih dodataka oduševilo je brojne poklonice ove aplikacije instalirane više od 5 milijuna puta.

Helloween aplikacije 2 Izvor: Google

Nešto starije pripadnice ljepšeg spola razveselit će aplikacija Halloween - Scary photo editor koja nudi besplatni uređivač fotografija sa zastrašujućom šminkom, kreativnim kostimima za Noć vještica i stravičnim maskama za lice, kao i besplatnim okvirima za Halloween i prigodnim naljepnicama.

Ukrasite svoju fotografiju, budite stravičan lik iz omiljenih horor filmova, ukrasite ju i pošaljite svojoj prijateljici i zabavite se uz više od 200 zanimljivih sablasnih prijedloga i naljepnica u aplikaciji preuzetoj više od 100 tisuća puta.

Helloween aplikacije 3 Izvor: Google

Djevojke će svakako uživati i u aplikaciji Halloween Makeover - Spa & Salon Game jer kroz ovu igricu mogu šminkati i oblačiti svoje tematski i kreativno uređene likove, dodati im nakit i opustiti ih u Spa salonu.

Spa salon nudi tretmane za lice, nokte i tijelo, a aplikacija koju obožava više od milijun kreativki uz uređivanje nudi i zabavno ukrašavanje bundeve.

Halloween Cooking : Food Fever
Halloween Cooking : Food Fever
Izvor: Google

Nakon uređivanja treba misliti na tematske obroke koje nudi aplikacija Halloween Cooking : Food Fever s više od milijun sljedbenica koja pruža zabavu kroz pripremu nevjerojatnih jela.

Pridruživanjem Halloween Cooking Cityju pripremite zabavne tematske obroke, ponudite ih u nekoliko restorana i zadovoljite svoje klijente u duhu Noći vještica s jednostavnim jelima ili pravim gurmanskim obrokom.

Monster Farm. Family Halloween
Monster Farm. Family Halloween
Izvor: Google

Ukoliko se želite zabaviti i stvoriti svoju stravičnu farmu to možete učiniti putem aplikacije Monster Farm. Family Halloween te kreirati izgled svakog stravičnog lika, uzgajati čarobne biljke, obnoviti kuću, izgraditi veliki sajam i stvoriti veliku farmu u sablasnoj vili iz napuštenog grada.

Usudite se doći u misteriozno selo i sudjelovati u izazovnom životu kuće čudovišta gdje se kuha napitak od krvi, pauk plete svoju mrežu, a vještica večera u vrtu misterija te otkrijte i druge tajne koje skriva čarobna farma u aplikaciji instaliranoj više od 5 milijuna puta.

Helloween aplikacije 6 Izvor: Google

Kako bi zabava bila kompletna, aplikacija Besplatne zastrašujuće zvukove zvona nudi više od 50 zastrašujućih zvukova zvona koji jasno i glasno najavljuju Halloween temu kroz melodije zvona, obavijesti i alarme.

Jednostavnost u slušanju i pregledavanju tematskih zvukova kao i odabiru zastrašujućih Halloween zvukova i pjesama činit će vas jedinstvenom, a to potvrđuje i više od milijun preuzimanja aplikacije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost