ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Vjerujete li znanstvenicima, doktorima… | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Vjerujete li znanstvenicima, doktorima…

Znate li kojim se strukama najviše odnosno najmanje vjeruje?

Doktor (2).jpg Izvor: Sorapop Udomsri / Panthermedia / Profimedia

Vjerujte mi, ja sam liječnik. Tako ide pomalo izlizana fraza, a kao što istraživanja pokazuju medicinski stručnjaci doista su skupina od najvećeg povjerenja na svijetu. Iznadprosječno veliki postotak ispitanih vjeruje liječnicima dok vrlo malo ljudi nema povjerenja u doktore.

A kako stoje znanstvenici, nastavnici, novinari? I dok se jednima vjeruje u velikom postotku, nekim se strukama vrlo malo vjeruje, pokazuju rezultati istraživanja koje je proveo Ipsos u 2021. godini. Detaljnije ćemo članak objaviti sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite saznati što donosi i za koje vrste uređaja je namijenjen novi Googleov operativni sustav Android 12L. Popis stanovništva po drugi je put odnosno treći put produljen za dodatnih 16 dana. Uskoro će noć vještica (halloween), a mi smo istražili kako se uz pomoć mobilnih aplikacija možete poigrati i pokazati svoje umijeće šminkanja i uređivanja svoje odabrane djevojke te isticanjem atraktivnih nijansi za kosu. Mogla bi vam biti zanimljiva tema o Tesli i drugih samo nekoliko tvrtki koje su procijenjene na vrijednost veću od 1000 milijardi odnosno bilijun američkih dolara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost