UZ GOOGLE Svaki dan naučite novu riječ | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UZ GOOGLE Svaki dan naučite novu riječ

Najviše pretraživane engleske definicije riječi bile su introvertan i integritet

Google Search.jpg Izvor: Shutterstock

Ljudi svaki dan pokreću Google Search kako bi potražili definiciju mnogih riječi – možda žele znati kako rječnik definira riječ "ljubav" dok pišu svoje vjenčane zavjete ili su jednostavno naišli na nepoznatu riječ u novinskom članku.

Razumijevanje značenja novih riječi pomaže ljudima u otkrivanju informacija dok se bave svojim svakodnevnim životom, a diljem svijeta u rujnu 2021., prema Google Trendsima, najviše pretraživane engleske definicije bile su introvertan, a zatim i integritet. Imajući to na umu, Google je stvorio značajku jednostavnu za korištenje koja ne samo što vam pomaže da naučite značenje različitih riječi već potiče i vašu znatiželju.

Google Search (2).jpg Izvor: Google

Od sada se putem aplikacije Google na svom telefonu možete prijaviti za primanje dnevnih obavijesti koje će vam pomoći da naučite nove riječi i neke od zanimljivih činjenica iza njih, objavio je Google na svojem blogu. Na primjer, jeste li znali da riječ dobrotvor (ili dobročinitelj) dolazi od latinske izreke "bene facere", što znači "činiti dobro?"

Za prijavu za primanje dnevnih obavijesti potražite definiciju bilo koje engleske riječi – recimo definirajte serendipity, na primjer – a zatim samo kliknite na ikonu zvona u gornjem desnom kutu.

Google Search (1).jpg Izvor: Google

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost