Riješite jedan od najčešćih problema svih aplikacija za dopisivanje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Riješite jedan od najčešćih problema svih aplikacija za dopisivanje

Autor Smartlife

Viber je riješio jedan od najčešćih problema messaging aplikacija

 Viber (2).jpg Izvor: Shutterstock

Bez obzira koju aplikaciju za dopisivanje koristite vjerojatno vam se s vremena na vrijeme dogodi neka čudna situacija - imate poruku (koju ne vidite u chatu), a označena je kao pročitana.

Najčešće se radi o bugu koji može biti od tko zna čega, ali je najbitnije riješiti ga se. Rješenje je najčešće u ažuriranju mobilne aplikacije.

 Viber (1).jpg Izvor: Shutterstock

Ako vam se nakupilo poruka koje trenutno nemate vremena pročitati, ali ne želite da vas Viber podsjeća na rješenje je isto - ažurirajte Viber aplikaciju. S nekim od ažuriranja nismo točno sigurni koja verzija će kome donijeti ovu mogućnost, ali dodana je opcija čitanja svih zaostalih poruka odjednom i prilično je lako iskoristiti je.

Dovoljno je nekoliko sekundi pritisnuti i zadržati ikonicu chat poruke i pojavit će vam se iskačući prozor u kojem će se ponuditi opcija označavanja svih poruka pročitanima. Kliknite na tu poruku i to je to - sve poruke koje su zaostale od tko zna kada bit će pročitane.

Ova se opcija ne može vratiti na prethodno stanje, upozorava Viber. Sve poruke koje ste tako označili dobit će informaciju da su pročitane, što će vidjeti osobe koje su vam poslale poruke.

Nama se ova opcija pojavila u Viber aplikaciji verzije 16.4.5.2, ali imaju ju i neki korisnici s ranijim verzijama aplikacije. Dodan je i unaprijeđen sustav izrade rezervne kopije podataka koji na jednom ekranu objedinjuje i multimediju i vrijeme izrade sigurnosne kopije (backup).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI