EFOOTBALL 2022 Stiže dugoočekivana nadogradnja | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

EFOOTBALL 2022 Stiže dugoočekivana nadogradnja

Autor Smartlife

Stiže li rješenje velikog broja problema koji muče igrače igre eFootball?

 eFootball-2022-greske Izvor: Konami

Video igra eFootball 2022 dobit će prvu zakrpu koja sadrži samo popravke za različite probleme. Dugoočekivani update za eFootball stiže 5. studenog 2021. i nadamo se da će barem dio kardinalnih stvari dovesti u nekakav red.

eFootball™ 2022 Launch Trailer
Izvor: Youtube

Rješenje velikog broja problema koji muče igrače od samog izlaska eFootball simulacije nogometa iz Japana, koji je do pojave ove igre u narodu bio poznat kao PES, stiže u vidu “specijalne zakrpe“ koja će se baviti isključivo rješavanjem bugova.

Update, verzije i dalje ispod „jedinice“ (verzija 0.9.1) trebalo se pojaviti još pred kraj listopada, ali nije baš sve išlo po planu. Konami je tog dana patch pomjerio za studeni, ali nije objavljeno kada.

Srećom, nismo dugo morali čekati - 5. studeni je datum dolaska na konzole i PC i nadamo se da će eFootball 2022 nakon “patchanja“ biti bolji naslov za igranje. Nažalost, Konami nije objavio šta će sve biti ispravljeno, ali je potvrdio da će patch biti isključivo ubojica bugova.

Besplatni nasljednik PES serijala izašao je krajem rujna, a reakcija publike bila je prvo negativna, a poslije se svijet počeo ozbiljno „sprdati“ s mnogobrojnim propustima koje igra ima.

eFootball™ Official Reveal Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI