APLIKACIJA UVODI PRETPLATU Hoćete li i dalje ostati na Telegramu? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APLIKACIJA UVODI PRETPLATU Hoćete li i dalje ostati na Telegramu?

Autor Smartlife

Telegram je ipak prekršio svoje obećanje o reklamama i naplati

 Telegram-reklame-i-pretplata-1.jpg Izvor: telegram

Tko ne želi gledati reklame morat će za korištenje aplikacije Telegram platiti simboličan iznos, kroz mjesečnu pretplatu. Aplikacija je time prekršila svoje obećanje – obećavali su kako neće uvoditi pretplatu te da neće prikazivati reklame.

Telegram aplikacija svoj veliki uspjeh može „zahvaliti“ skandalu s WhatsApp podacima, kada su se mnogi korisnici odlučili napustiti WhatsApp i pronaći neku drugu aplikaciju koja ne prati što korisnici rade odnosno međusobno komuniciraju.

Osnivač Telegrama prekršio je upravo davno dato obećanje svim korisnicima - da će aplikacija zauvijek biti besplatna i bez reklama. Oglasi različitog tipa su se još tijekom listopada 2021. pojavili u Telegram aplikaciji u grupama tj. na kanalima većim od 1000 korisnika i prikazuju se svima nasumično.

Ova eksperimentalna funkcija još uvijek se testira i jednom kad bude u završnoj fazi reklame i oglasi će se prikazivati svim korisnicima, sudionicima kanala s više od 1000 pratitelja.

Kako bi se isključile reklame korisnik će morati platiti određenu pretplatu, što je najavio osobno osnivač aplikacije Pavel Durov: "Već smo započeli rad na ovoj novoj funkciji i radujemo se što ćemo je pokrenuti ovog mjeseca. Može se isključiti u obliku jeftine pretplate, što će omogućiti svakom korisniku da direktno financijski podrži razvoj Telegram aplikacije i nikada ne vidi službene reklame na kanalima".

Naravno, ako ne želite plaćati pretplatu onda ćete reklame vidjeti i dalje. Pored ovoga, vlasnik i izvršni direktor Telegram aplikacije je otkrio da će oni koji posjeduju velike kanale moći isključiti oglase na svojim kanalima za sve korisnike, ali ako za to dovoljno plate i sami.

Za sada kompanija procjenjuje “ekonomske uvjete“ kako bi ovo sve vrlo brzo i zaživjelo. Još uvijek nije objavljena cijena pretplate, kako za korisnike tako i vlasnike kanala jer Telegram još uvijek radi na tome da ovu funkciju ponudi svim korisnicima, ali saznat ćemo više kada bude spremna za primjenu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI