ŠTEDI PROSTOR Napaja AC i DC potrošače u jednom sub-racku | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ŠTEDI PROSTOR Napaja AC i DC potrošače u jednom sub-racku

Autor Krunoslav Ćosić

Uz sustav se eliminira potrebu za zasebnom upravljačkom jedinicom za DC sustav napajanja te inverter

 Veriv Netsure Inverter Series (1).jpg Izvor: Vertiv

Vertiv, dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rješenja, predstavio je Vertiv NetSure Inverter seriju, sustav koji štedeći prostor napaja AC i DC potrošače u jednom sub-racku sa zajedničkom baterijom.

Time se osigurava AC i DC napajanje sa zajedničke platforme pomoću jedne upravljačke jedinice, što eliminira potrebu za zasebnom upravljačkom jedinicom za DC sustav napajanja te inverter. 230 VAC sustav dostupan je u Aziji, EMEA regiji te Latinskoj Americi dok će 120 VAC inačica biti dostupna u Sjevernoj i Južnoj Americi početkom 2022. godine.

 Veriv Netsure Inverter Series (4).jpg Izvor: Vertiv

NetSure Inverter serija potpuno je integrirani sustav koji se sastoji od AC i DC distribucijske ploče, NetSure upravljačke jedinice te ispravljača i invertera eSure. Djelujući koordinirano, sustav osigurava „0 transfer time“ između mrežnog napajanja (AC napajanja) i DC baterije, osiguravajući pouzdano napajanje za kritičke potrošače.

Modul NetSure Inverter ima u industriji najbolju gustoću snage u svojoj klasi od 23 vata po kubičnom inču (1,4 W/cm3) i to koristi u kompaktnom otisku kako bi postigao maksimalnu učinkovitost do 96,3%. Modul je prilagođen okruženjima visoke temperature do 80°C u kojima će se primjenjivati rutinski, posebno u telekomunikacijskim pristupnim i edge lokacijama.

„S obzirom na to da se 5G mreža širi te se computing uvodi u tradicionalni okoliš DC napajanja, uključujući pristupne i edge lokacije, povećava se potreba za pouzdanim i učinkovitim upravljanjem AC i DC potrošnjom. Za sve veći broj edge lokacija, ključna je dostupnost dok je prostor dragocjen. Sa zajedničkom baterijom koja podržava AC i DC potrošače te modulom čija je gustoća snage vodeća na tržištu, Vertiv NetSure Inverter sustav optimizirat će prostor i omogućiti izvanrednu dostupnost lokacija“, izjavio je Henrik Nilén, direktor globalne DC ponude u Vertivu.

Za postojeća DC mjesta napajanja dostupna je dodatna kaseta sustava NetSure Inverter s kompletnim prednjim pristupom, uključujući tri modula invertera, AC distribucije te upravljačku jedinicu – sve u jednom 1U visokom, 19-inčnom širokom sub-racku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI