DA, DA, I TO POSTOJI Kasko za televizore | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DA, DA, I TO POSTOJI Kasko za televizore

Autor Krunoslav Ćosić

TV kasko osiguranje omogućuje bezbrižno uživanje u gledanju serija i filmova

 Razbijen  televizor (3).jpg Izvor: Elena Gurova / Alamy / Alamy / Profimedia

Kasko osiguranje odnosi se na pokriće kvara ili štete na uređaju kroz naredne dvije godine, nakon kupnje. Samsung za Neo QLED televizor omogućuje TV kasko osiguranje. Riječ je o dvogodišnjem kasko osiguranju koje vrijedi za Neo QLED televizore kupljene u promotivnom razdoblju od 15. listopada do 14. studenog 2021.

 Razbijen  televizor (2).jpg Izvor: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Modeli Neo QLED televizora predstavljaju vrhunac preciznog upravljanja svjetlinom koje omogućuje Quantum Matrix Pro tehnologija, a oštru sliku visoke rezolucije osigurava Neo Quantum Pro 8K procesor koji se odlikuje umjetnom inteligencijom.

Dok gledate u svoj kasko osigurani televizor, ne plašeći se kvara ili neke druge štete na televizoru, Neo QLED televizori donose i iznimnu kvalitetu zvuka koja se automatski prilagođava prostoru te dinamički prati kretanje na zaslonu, što znači da zvukove koji prate radnju možete čuti upravo ondje gdje se ona odvija.

Neo QLED televizori automatski prepoznaju uredsko računalo te omogućuju brz i jednostavan pristup uredskim datotekama iz vlastitog doma.

Nakon kupnje je unutar 15 dana potrebno obaviti registraciju na stranici www.samsungtvkasko.com.

 Neo QLED 8K_2 Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI