YOUTUBE DONIO ODLUKU Nema više gumba na koji smo naviknuli | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

YOUTUBE DONIO ODLUKU Nema više gumba na koji smo naviknuli

Autor Smartlife

Zbog “mira u kući“ ostat će samo Like, a razlog je i suzbijanje mržnje na društvenim mrežama

 YouTube-DIslike-ukinut.jpg Izvor: Youtube

Najveća video mreža YouTube odlučila se na radikalan, ali i očekivan potez – ukinut će gumb Dislike ispod video filmova. I dalje ćete moći lajkati video koji vam se sviđa.

YouTube skriva dislike tj. palac nadolje, a vlasnici videa će kroz konzolu za objavljivanje i izmjenu videa i dalje moći vidjeti broj dislike klikova, ali će taj gumb javno biti uklonjen. YouTube mreža smatra da će skrivanje dislike opcije smanjiti neugodnosti kreatorima sadržaja, posebno onim malim, kojima “dislike predstavlja neki vid maltretiranja“.

 YouTube Dislike gumb.jpg Izvor: Youtube

Prema podacima video mreže, veliki broj korisnika prvo gleda odnos like i dislike brojeva i zatim odlučuje hoće li gledati neki video, što često nije prava slika o kvaliteti videa. Neki ljudi u komentarima svima do znanja daju da su tu samo kako bi kliknuli na dislike. Nova politika bi ih mogla odvratiti od toga. Skrivanje dislikea počelo je još u ožujku 2021. godine, kad je u eksperimentu sudjelovala mala grupa ljudi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI