SPOZNAJTE NJEŽNOST, LJUBAV I STRAST Pomoću aplikacija | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SPOZNAJTE NJEŽNOST, LJUBAV I STRAST Pomoću aplikacija

Autor Dijana Kaćanski

Romantika je jedna od najželjenijih osjećaja kojem su sklone brojne generacije, a najviše joj se raduju dame

 djevojka i ruže.jpg Izvor: - / Ingram / Profimedia

Ljubav je svuda oko nas i ništa ne bi funkcioniralo bez nje dok povijest romantike seže do drevnih naroda i posebnih običaja koji su narodima s drugih područja bili posve nerazumljivi.

U današnje doba romantika se javlja već od tinejdžerske dobi i nikad ne prestaje biti sastavnim dijelom naših života, a najviše su joj sklone pripadnice ljepšeg spola pa je tržište preplavljeno knjigama, filmovima, igricama i različitim proizvodima za iskazivanje ovih prelijepih osjećaja.

 romantika aplikacije 1.jpg Izvor: Google

Ako vjerujete u bajke, volite strastvene pustolovine i žudite za romantičnim susretom za vas je kao stvorena aplikacija Romance Fate: Stories and Choices u kojoj možete uživati u igrici i odabranom stilu za kreiranje glavnih likova, iskusiti različite načine života i sprijateljiti se sa živopisnim ulogama.

Uklopite svoju romantičnu stranu u novu epizodu života i upoznajte zagonetnog milijardera s mračnom tajnom, upustite se u aferu s prezgodnim neznancem, odaberite između dva opasna brata ili se prepustite romantici sa simpatijom iz srednje škole u aplikaciji s više od 5 milijuna preuzimanja.

 Love Sick: Love Stories Games (Rani pristup)
Love Sick: Love Stories Games (Rani pristup)
Izvor: Google

Aplikacija Love Sick: Love Stories Games (Rani pristup) za romantičarke koje vole čitati ljubavne priče donosi interaktivnu igricu u kojoj ste vi u glavnoj ulozi. U svijetu ljubavi izaberite svoju priču i prilagodite ju odabirom vašeg stila, odnosa i sudbine.

Birajte između različitih romantičnih žanrova poput moderne romanse, trilera, neizvjesnosti, romanse brzina, paranormalne ljubavi i još puno ljubavnih priča, a u svakoj od njih vaš će izbor biti ključan ukoliko se odlučite za ovu aplikaciju s više od 10 milijuna instalacija.

 I love you live wallpaper
I love you live wallpaper
Izvor: Google

Ukoliko ste totalna ovisnica o romantici sigurno će vas zanimati aplikacija I love you live wallpaper s brojnim zanimljivim HD pozadinama za mobilne telefone kao i jedinstvene i ekskluzivne pozadine poput 3D čarobnog efekta svjetlucanja.

Možda će vas zanimati efekti čarobnog dodira sa živom pozadinom i prisutnost većih ili manjih čestica na ekranu koje se kreću, a možete i dodati odabranu sliku ili fotografiju i prilagoditi pozadinu po želji u aplikaciji s više od 10 milijuna korisnica.

 romantika aplikacije 4.jpg Izvor: Google

Ukoliko ste totalno zaljubljena i planirate romantičnu večer trebali biste pripremiti romantične pjesme poput onih u aplikaciji Romantične Pjesme te stvoriti svoju play listu koja će začiniti svaki trenutak romantičnog druženja.

Putem ove aplikacije možete postaviti bilo koju romantičnu pjesmu kao zvuk zvona vašeg mobitela ili neka alarm ima romantičnu osnovu te neka poruke imaju romantični zvuk putem aplikacije s više od milijun poklonica.

 Call me a Legend - Game of Battle & Love
Call me a Legend - Game of Battle & Love
Izvor: Google

Za romantičarke koje osim u ljubavi i romantici uživaju i u političkim igrama aplikacija Call me a Legend - Game of Battle & Love donosi brojne izazovne situacije pa se osim u ljubavnim vezama možete okušati i u podizanju obitelji i sticanju bogatstva.

A druga strana ove aplikacije s više od milijun preuzimanja donosi akcijsku priču o stvaranje saveza i razvijanje kampa s pokretanjem ekspedicije i razmjenjivanjem iskustava s drugim igračima te izazovima koje dovode do postanka legende.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI