IGRA JAČA OD XBOX KONZOLE Resetira se nakon samo nekoliko minuta | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IGRA JAČA OD XBOX KONZOLE Resetira se nakon samo nekoliko minuta

Autor Smartlife

Video igra Battlefield 2042 je u ranoj fazi razvoja

 Battlefield-2042.jpeg Izvor: Steam

Vlasnici (jače verzije) video konzole Microsoft Xbox Series X žale se na resetiranja i isključivanja, čak i nakon samo nekoliko minuta igranja video igre Battlefield 2042.

Službena verzija Battlefield 2042 igre trebala bi postati dostupna od 19. studenog 2021., ali korisnici koji su platili više da bi ušli u ranu fazu testiranja prijavljuju ozbiljne probleme na Xbox Series X konzolama.

 Battlefield-2042-1-.jpg Izvor: Steam

Kako biste imali pristup igri prije službenog predstavljanja morate kupiti Gold ili Ultimate Edition paket igre čija je cijena 90 odnosno 110 dolara ili morate imati aktivno EA Play Pro članstvo od 15 USD mjesečno. Međutim, i nakon ovih skupih ulaznica Battlefield 2042 pravi ozbiljne probleme igračima konzola.

Samo nekoliko dana nakon otvaranja "ranog pristupa" strana na službenom Battlefield 2042 forumu je prikupila nekoliko stotina komentara bijesnih korisnika koji se žale na probleme s igrom:

"Nakon nekoliko minuta ili sat vremena moj Xbox se samo isključi", napisao je jedan od korisnika. Drugi kaže da je "igrao nekoliko puta s prijateljima i u sljedećem meču nakon 10 minuta Xbox Series X konzola se samo isključila."

"Ovo je ozbiljan problem koji netko mora riješiti jer je nemoguće završiti igru, a da se konzola ne isključi ili resetira."
"Nisam platio 120 USD da mi igra 'pukne' i vrati me na početni meni konzole u SVAKOJ igri", dodao je još jedan korisnik.

Neki od korisnika kažu da se igra ruši od trenutka kada uđi u nju dok drugi prenose drugačija (nešto pozitivnija) iskustva - igraju nekoliko minuta dok se konzola ne ugasi, bez ikakvog upozorenja. EAjpredstavnici se zaista trude pomoći igračima koji su bijesni, ali potencijalna rješenja kao provjera verzije firmvera, koja su ponudili, zaista ne pomažu. Upravo suprotno od toga.

Battlefield 2042 Official Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

S druge strane javljaju se i korisnici koji su sudjelovali u beta verziji igre s istim problemima. EA još uvijek nije objavila nikakvo službeno objašnjenje niti ponudila konkretno rješenje.

Ovce za kotlete

Pored problema s rušenjem igre, ovo je samo jedan od problema s kojima se susreću BF 2042 igrači. Jedan od alata za kreiranje i hostiranje igara Battlefield 2042 igara se zove Battlefield Portal. Pored zabavnih modova poput 1 protiv 64 ili igra samo s noževima, Portal server služi i za skupljanje XP-a kako biste otključali različite stvari u igri na lakši način.

Battlefield 2042 | Battlefield Portal Official Trailer
Izvor: Youtube

Međutim, jedna od stvari koja se trenutno događaju je zabavna, tužna i smiješna u isto vrijeme. Igrači se priključuju na servere za skupljanje XP-a u nadi da će prikupiti dovoljno bodova kako bi otključali željene stvari u igri, a zatim bi shvatili da su oni ovce dovedene u klaonicu i da se XP zarađuje upravo na njima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI