KORISNO ZA ZNATI Evo kako možete sakriti Last Seen | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KORISNO ZA ZNATI Evo kako možete sakriti Last Seen

Autor Smartlife

Uklanjanje opcije Last Seen je na popisu odavno traženih u okviru aplikacije WhatsApp

 WhatsApp-uvodi-izmene-Last-Seen-opcije.jpeg Izvor: Wabetainfo

Iako to nitko nije znao aplikacija WhatsApp već neko vrijeme radi na skrivanju Last Seen obavijesti. Android verzija aplikacije WhatsApp omogućit će korisnicima skrivanje Last Seen status, ali tako da to učine od specifičnih korisnika.

U opciji „tko može vidjeti moj Last Seen status“ moći će se odabrati Nitko, Svi, Moji kontakti ili čak Moji kontakti osim - što znači da ćete Last Seen moći sakrijete od samo određenih ljudi dok će tu informaciju svi ostali tj. oni koje odaberete moći vidjeti.

Ovo je vrlo zgodna opcija za kontakt tj. prekid kontakta s ljudima koji su dosadni ili jednostavno ne želimo da vide šta se događa u našoj WhatsApp aplikaciji. Ipak, treba naglasiti i da će svi koji za kontakte, sve ili pojedinačne, onemoguće Last Seen opciju ona i za njih biti onemogućena.

Funkcionalnost je trenutno dostupna samo određenim beta korisnicima WhatsApp aplikacije i broj korisnika se polako povećava tako da izmjena Last Seen opcije uskoro stiže svima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI