TOP 10 NETFLIX NASLOVA Što se najviše gleda u Hrvatskoj? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TOP 10 NETFLIX NASLOVA Što se najviše gleda u Hrvatskoj?

Autor Smartlife

Ne samo što možete provjeriti najgledanije naslove u Hrvatskoj nego i u svim zemljama u kojima je Netflix dostupan

 Red Notice Netflix.jpg Izvor: Netflix

Možda vam Netflixova top lista najgledanijih serija i filmova u Hrvatskoj, Sloveniji ili Srbiji nije relevantna te radije pratite gledanost u SAD-u? Na web stranici top10.netflix.com pogledajte što se u ovom tjednu najviše gleda na teritoriju SAD-a ili bilo koje druge od oko 100 zemalja u kojima je Netflix dostupan.

https://youtu.be/Pj0wz7zu3Ms
Izvor: Youtube

U Hrvatskoj je u tjednu sredinom studenog 2021. najgledaniji naslov bio Red Notice, a ovako izgleda kompletna lista:

1 Red Notice
2 Love Hard
3 Father Christmas Is Back
4 Army of Thieves
5 The Harder They Fall
6 Yara
7 Army of the Dead
8 Stuck Together
9 First Daughter
10 Holidate

https://youtu.be/3boMRfx6cjE
Izvor: Youtube

Uz gledanost po državama dostupno je praćenje popularnosti naslova ovisno o jeziku koji se koristi te u koliko zemalja je određeni naslov u top 10 najgledanijih.

Svakog utorka Netflix objavljuje četiri globalne Top 10 liste za filmove i TV: film (engleski), TV (engleski), film (ne-engleski) i TV (ne-engleski). Ovi popisi rangiraju naslove na temelju tjednih sati gledanja odnosno ukupnog broja sati koje su članovi Netflixa diljem svijeta potrošili na svaki naslov, od ponedjeljka do nedjelje prethodnog tjedna.

 Netflix top 10 lista studeni 2021 (2).jpg Izvor: Netflix

Svaku sezonu serije i svaki film Netflix razmatra zasebno tako da biste, na primjer, mogli vidjeti 2. i 3. sezonu Stranger Things u Top 10. Budući da naslovi ponekad ulaze i izlaze iz Top 10, prikazuje se ukupan broj tjedana koliko je sezona serije ili filma provela na popisu.

Objavljuje se i popis 10 najpopularnijih Netflix filmova i TV-a (brendirani Netflix u bilo kojoj zemlji) u svakoj od četiri kategorije na temelju sati gledanja svakog naslova tijekom prvih 28 dana. Za naslove koji su pod markom Netflix u nekim zemljama, ali ne i u drugim, i dalje uključuju sve sate pregledavanja.

 Netflix top 10 lista studeni 2021.jpg Izvor: Netflix

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI