GTA TRILOGY: THE DEFINITIVE EDITION Najgore ocijenjena igra | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GTA TRILOGY: THE DEFINITIVE EDITION Najgore ocijenjena igra

Autor Smartlife

“Bolje da ju nisu ni pravili!“ jedan je od komentara

 GTA-Trilogy-The-Definitive-Edition-Slike-Iz-Igre-2.jpeg Izvor: Rockstar

Ne događa se ovakva situacija često - igrači su rijetko kada složni da je neka igra potpuni promašaj. Kritike stižu samo tjedan dana nakon premijere. Iz nekog razloga niti jedan veliki gaming portal niti magazin nije napravio review GTA Trilogy: The Definitive Edition, ali su zato igrači dali svoje ocjene.

Na veliku žalost fanova GTA serijala, nova GTA igra tj. remaster trilogije legendarnih naslova GTA III, Vice City i San Andreas, doživljava pravi kaos. Verzija igre za računala je ubrzo nakon pojavljivanja povučena iz prodaje zbog glazbe bez licenci i kodova koji se nisu trebali pronaći tamo. Igrači više nemaju strpljenja i traže svoj novac natrag tvrdeći da je Rockstar samo želio uzeti njihove novce te bi bilo bolje da igru nisu ni pravili.

Svoje nezadovoljstvo igrači su iskazali i na Metacritic platformi na kojoj GTA Trilogy ima rezultat (score) od svega 0,5 bodova od 10 na PC platformi i opisan je kao naslov s Overwhelming dislike ocjenom.

Najgoru ocjenu igra ima na Xbox One konzoli - samo 0,4 - a “najbolje“ je ocijenjena na PlayStation 5 platformi - čak 0,8. Od 10 mogućih bodova.

Kako se može vidjeti na web portalu mnogi korisnici su igru ocijenili ocjenom 0 (od 10), što je znak ogromnog nezadovoljstva. S druge strane i mali broj kritičara koji su napisali test, recimo IGN Italia, nije oduševljen igrom i dali su joj uglavnom niske ocjene, do 40%.

Rockstar Games radi na rješavanju ovih problema kao i primijećenih brojnih bugova koji ometaju igranje sva tri remasterizirana naslova.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI