ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Uspon i pad mySpacea | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Uspon i pad mySpacea

Autor Krunoslav Ćosić

Američka društvena mreža mySpace s radom je počela prije 18 godina

 MySpace.jpg Izvor: MySpace

Myspace je nekad imao značajan utjecaj na tehnologiju, pop kulturu i glazbu. Bila je to prva društvena mreža koja je dosegla globalnu publiku, a koristili su ju i mnogi glazbenici kako bi predstavili svoja djela.

News Corp. Ruperta Murdocha kupio je u srpnju 2005. stranicu mySpace za 580 milijuna dolara, dvije godine nakon pokretanja. Svi su znakovi tada ukazivali na svijetlu budućnost ove platforme društvenih medija.

Facebook i YouTube tek su se polako širili, Instagram, Twitter ili WeChat bili su ništa više od ideja u glavama svojih osnivača, a stranica je brojala 22 milijuna korisnika. Što se s MySpace događalo kroz 18 godina objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada otkrivamo kakvi komentari i ocjene prate video igru GTA Trilogy: The Definitive Edition, tjedan dana od početka prodaje. Želite li unikatan iPhone 13 s originalnim komadom T. Rex zuba? Da, i to postoji, poprilično košta, a bit će izrađeno samo 7 takvih pametnih telefona. Sigurno ste barem jednom u životu odigrali neku video igru na Microsoft Xbox konzoli - provjerite koji su naslovi kroz dva desetljeća postojanja imali najviše uspjeha.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI