ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR U kojem smjeru idu kamere na mobitelima | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR U kojem smjeru idu kamere na mobitelima

Autor Krunoslav Ćosić

Razlučivost primarne kamere pametnih telefona nastavlja se poboljšavati, čak i usred nestašice

 Apple iPhone 13.jpg Izvor: Pixabay

Stražnje kamere pametnih telefona sve više usvajaju senzore slike visoke razlučivosti, koji i dalje prodiru u segmente pametnih telefona nižeg ranga. Prema najnovijem istraživanju tvrtke Counterpoint Smartphone Camera Tracker, pametni telefoni sa stražnjim glavnim kamerama s 48 MP i više megapiksela činili su 43% ukupne prodaje u drugom tromjesečju 2021.

Uz 48 megapiksela, na stražnjoj strani telefona traženi su i senzori od 64 megapiksela. Kakva je situacija s prednjim kamerama, koliko su one tražene? O udjelima kamera s rezolucijom sve do 108 megapiksela moći ćete detaljno čitati sutra na Smartlife.hr.

Do tada provjerite u kakav se to biznis upustio Ericsson te koliko će milijardi američkih dolara potrošiti kroz najnoviju akviziciju. Apple sve više gleda u smjeru samovozećih automobila, a već imaju i nekakav plan kad bi se to moglo dogoditi. Iako bismo to očekivali od Qualcomma i Applea, prvi čipset za pametne telefone, u 4 nm tehnologiji, upravo je predstavio MediaTek. I zimi biste se trebali hraniti zdravo i biti fit, a uz nekoliko mobilnih aplikacija koje smo pronašli na dijetu možete već sada, dok čitate naš članak.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI