SQUARE OFF PRO Prvi e-šah na svijetu koji se može zarolati | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SQUARE OFF PRO Prvi e-šah na svijetu koji se može zarolati

Šah je izmišljen prije više od 1500 godina, a sad je došlo novo doba za popularnu igru

Square Off Pro (9).jpg Izvor: squareoffnow.com

I dalje je najzastupljenija društvena igra na svijetu - s više od 600 milijuna igrača u više od 180 zemalja šah je igra uglavnom onakva kakvu je svi jako dobro poznajemo.

Square Off je šah revolucionirao 2016. sa svojim automatiziranim šahovskim računalima s AI-jem. To su pametne šahovske ploče klasičnog i elegantnog dizajna te prepune impresivne tehnologije. Prva šahovska ploča povezana s aplikacijom omogućila je korisnicima da igraju šah protiv prilagodljive umjetne inteligencije na ploči, bez partnera ili protiv bilo kojeg igrača diljem svijeta, pri čemu se protivničke figure kreću same. Omogućuje analizu igre i poboljšavanje igračkih vještina.

Square Off Pro
Izvor: Youtube

Nažalost, nemaju svi koji žele postati šahovski profesionalci pristup drugim igračima ili pristupačnim trenerima ili šahovskim institutima koji će im pomoći u obuci svih vještina. Uslijedilo je korištenje telerobotike i umjetne inteligencije.

Kako bi riješio ovaj nedostatak, Square off je lansirao svoj najnoviji proizvod - Square Off Pro. Prva svjetska e-šah ploča koja se može zarolati je idealna za entuzijaste koji žele naučiti igrati šah, kao i za profesionalce kako bi unaprijedili svoju igru i ojačali svoje strategije.

Uz četverogodišnje istraživanje i razvoj pri stvaranju ove ultra-prijenosne pametne šahovske ploče veže se korištenje naprednih tehnologija i interaktivne svjetlosti od 72 LED-ice koja će voditi igrača kroz pokrete i ponuditi mu jedinstveno iskustvo učenja.

Square Off Pro nudi autentično iskustvo igranja za pronicljive šahiste s najpametnijim značajkama, dodatnom interaktivnošću i povezivošću preko Bluetootha 4.2. Sve je smješteno u jednu prijenosnu šahovsku ploču mase jedan kilogram. Prikladan oblik i konstrukcija Square Off Pro-a daje šahistima iskustvo poput sudjelovanja na turniru, bilo da su u zatvorenom prostoru ili u pokretu. Ugrađena baterija omogućuje do 5 sati korištenja.

U igri igračima pomaže Viktor, interaktivni AI trener koji će se prilagoditi vašim igračkim vještinama i podupirat će vas kroz svaki vaš potez u stvarnom vremenu. U pozadini se koriste AI i ML modul (umjetna inteligencija i strojno učenje). Square Off Pro moći će se isprobati na sajmu CES 2022 u Las Vegasu početkom siječnja sljedeće godine. Cijena je već formirana i iznosit će 249 eura.

Square Off Pro (8).jpg Izvor: squareoffnow.com

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost