ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tko to ne koristi World Wide Web | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tko to ne koristi World Wide Web

Nisu baš svi spojeni na internet i na internetske servise

Amazon.jpg Izvor: Yuen Man Cheung / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon 32 godine postojanja World Wide Web nije ni približno tako univerzalno dostupan kao što mu naziv sugerira.

12. ožujka 1989. Berners-Lee je nesvjesno upisao povijest postavljajući temelje onoga što će kasnije postati poznato kao World Wide Web. Radeći u to vrijeme u Europskoj organizaciji za nuklearna istraživanja (CERN) Berners-Lee je svojim kolegama podijelio rad pod naslovom “Upravljanje informacijama: prijedlog” u kojem je predložio stvaranje umreženog hipertekstualnog sustava koji bi pomogao CERN-u da upravlja i dijeli informacije unutar njegove organizacije.

Koliko ljudi u Europi, Americi, Africi i drugim regijama (ne) koristi internet objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada provjerite što se u telekom svijetu dogodilo prije 29 godina. Po običaju iz tog vremena, Hrvatska je poprilično (za)kasnila. U Srbiji su nakon samo 21 sat uspjeli isprintati kompletnu kuću - što je s kvalitetom takve 3D gradnje? Muči li vas lažni profil koji je netko u vaše ime i s vašom fotografijom otvorio na Facebooku i Instagramu, rješenje postoji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost