OVO JE NEŠTO POSEBNO Elden Ring mijenja doživljaj role-playing igara | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OVO JE NEŠTO POSEBNO Elden Ring mijenja doživljaj role-playing igara

Prošle je godine Elden Ring dobila nagradu za igru na koju se čeka s najvećim nestrpljenjem

Elden-Ring-1.jpeg Izvor: From Software

From Software već neko vrijeme najavljuje novu igru, a u lipnju 2021. godine pojavio se i prvi gameplay trailer. U pitanju je Elden Ring, priča za koju tvrde da bi mogla promijeniti način na koji doživljavamo role-playing igre.

Nastala je iz suradnje Georgea R. R. Martina i izvršnog direktora kompanije From Software (Hidetaka Miyazaki), što već obećava. Prošle godine je dobila nagradu za igru na koju se čeka s najvećim nestrpljenjem (The Game Award for Most Anticipated Game), a nominirana je i za 2021. godine.

Elden-Ring-13.jpg Izvor: From Software

Oni koji su Elden Ring već testirali tvrde da je nešto posebno. U pitanju je prva velika From Software igra nakon naslova Sekiro: Shadows Die Twice iz 2019. godine, a radi se o otvorenom svijetu s konjima, vitezovima i zmajevima. Temelji se na stilu Dark Souls franšize, samo što se radi o većem svijetu koji će igrači sasvim sigurno istraživati sa zadovoljstvom.

Početkom studenog 2021. pojavio se i 15-minutni video pa su zainteresirani mogli bolje vidjeti što ih čeka. Odmah je jasno da je u pitanju From Software igra jer je veza s Dark Souls 3 jasna, ali s jednom razlikom – u Elden Ring igrač ima i konja.

ELDEN RING - Gameplay Preview
Izvor: Youtube

Sigurno je da će se igri veseliti svi ljubitelji dobrih fantazija i RPG akcija, a čekanje bi trebao biti kraj 25. veljače 2022. godine. Tako je najavljeno. Oni koji su igru testirali tvrde da bi pričekali i duže, najviše zbog nevjerojatnih detalja i pejzaža.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost