ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Na mobilne se aplikacije sve više troši | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Na mobilne se aplikacije sve više troši

Globalni prihodi od prodaje aplikacija mogli bi porasti za 19,7 posto

Volite misterije aplikacije 4 Izvor: Google

Tvrtka za analizu aplikacija Sensor Tower napominje da će potrošnja na aplikacije u 2021. biti manja nego u 2020. jer se tržišni trendovi počinju normalizirati nakon rekordnog vrhunca izazvanog zatvaranjem zbog bolesti Covid-19 (koronavirus).

TikTok je rangiran kao aplikacija s najvećom zaradom i najviše preuzimana drugu godinu zaredom. Kakvi su trendovi u području gaminga? Očekuje se rast, a detaljno ćemo o ovoj temi pisati sutra na Smartlife.hr.

Do tada pročitajte što će biti s roamingom u Europskoj uniji, hoćemo li i dalje imati benefite u kakvima uživamo od 2017. godine? Mnogi su sumnjali hoće li se ovaj TCL-ov uređaj ikada pojaviti u stvarnosti – i pojavio se! Prošle je godine Elden Ring dobila nagradu za igru na koju se čeka s najvećim nestrpljenjem, a igra će promijeniti doživljaj role-playing igara. Želite li uštedjeti na grijanju kod kuće, stanu ili u poslovnom prostoru, postoje jednostavni načini kako se štedi električna energija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost