OD SAD I ZA MALE TVRTKE Microsoft Teams Essentials | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OD SAD I ZA MALE TVRTKE Microsoft Teams Essentials

Rješenje za sastanke podržava suradnju, povezivanje i produktivnost u hibridnom radnom okruženju

Microsoft Teams Essentials.jpg Izvor: Microsoft

Proteklih 20 mjeseci bilo je teško za male tvrtke, a za preživljavanje su morale biti fleksibilne. Često uz ograničen pristup alatima i tehnologijama. Teams Essentials trebao bi ispuniti specifične potrebe malih tvrtki omogućavajući im da napreduju u ovoj novoj eri poslovanja.

Teams Essentials je prva samostalna Microsoft Teams ponuda dizajnirana posebno za male tvrtke čije su potrebe nešto drugačije nego kod velikih tvrtki. Microsoft kroz Teams Essentials nudi:

• neograničene grupne sastanke trajanja do 30 sati
• sastanke na kojima sudjeluje do 300 ljudi
• 10 GB pohrane u oblaku po korisniku

Za prijavu se korisnici ne trebaju prijavljivati nego samo trebaju imati e-mail adresu, a zatim se mogu logirati ili instalirati u Teamse kako bi sudjelovali na sastanku. Uz integraciju Outlook kalendara, nova integracija Google kalendara pojednostavljuje zakazivanje sastanaka u Microsoft Teamsima.

Microsoft Teams Essentials Chat.jpg Izvor: Microsoft

Uz uvijek dostupan chat u Microsoft Teamsima korisnici će uvijek biti u tijeku s kontekstom i imati kontinuitet komunikacije. Moguće je brzo započeti projekt ili organizirati sastanak s bilo kime, dodjeljivati zadatke kolegama iz tima i kreirati ankete da se brzo dobiju povratne informacije, i to sve na jednom mjestu zahvaljujući novom obrascu za grupni chat za male tvrtke.

Microsoft Teams Essentials Meeting video call.jpg Izvor: Microsoft

Recimo i kako je broj oglasa za otvorena radna mjesta u malim i srednjim tvrtkama narastao za čak 81,9 posto godišnje, u usporedbi s 1. studenim 2020. godine, pokazuju podaci tvrtke LinkedIn. Male tvrtke više nego ikad trebaju fleksibilnost da zaposle ljude koji se nalaze na bilo kojoj lokaciji i tehnologiju koja otvara mogućnost novog stila rada za zaposlenike kao što su sinkrona i asinkrona suradnja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost