7 aplikacija bez kojih ne bismo mogli preživjeti 2021. godinu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

7 aplikacija bez kojih ne bismo mogli preživjeti 2021. godinu

Vrijeme je za pogled unatrag - ovo su aplikacije koje su se koristile u još jednoj pandemijskoj godini

Google Chromebook.jpg Izvor: Google

Završava još jedna godina u kojoj smo radili (i) kod kuće. Google je objavio sedam od mnogih aplikacija bez kojih ne bismo mogli živjeti u 2021. godini, a odnose se na Chromebook. Naravno, ne nužno samo na Chromebook.

Pixlr

Sezona je za stvaranje uspomena koje mame osmijeh prijateljima i obitelji. Ali snimiti fotografiju peteročlane obitelji, uključujući i malu djecu, nije mala stvar. Pixlr vam omogućuje uređivanje fotografija i stvaranje sjajnih dizajna izravno u vašem pregledniku. Kombiniranjem nekoliko fotografija u jednu dobit će se dojam mirne i spokojne skupine, a u pozadini je postavljeno savršeno zamućenje.

Pixlr.jpg Izvor: Google

Stadia

Igranje je odigralo ključnu ulogu u zabavi (i zdravom razumu!) u 2021. Ove godine smo se bavili igranjem u oblaku. Latencija ili kašnjenje je bila glavni izazov s igranjem u oblaku. Zbog toga su mnogi igrači igre poput Celeste igrali lokalno jer bi svako kašnjenje u odzivu jedne od omiljenih indie igara igru učinilo nemogućom za igranje. Istovremeno, igrači nisu primijetili nikakvo zaostajanje kada su se igrali na Stadiji.

Nvidia GeForce NOW

Za one koji traže novu igru koja može pokazati grafičke mogućnosti igranja u oblaku svakako pogledajte Marvelovu Guardians of the Galaxy uz NVIDIA GeForce NOW. RTX podrška znači da se može igrati s prekrasnom grafikom praćenom zrakama (dostupno na Chromebookovima koji podržavaju 4K).

Krita

Aplikacija Krita (u beta verziji) nevjerojatan je digitalni alat uz koji ćete stvoriti mnoštvo princeza, jednoroga i stvorenja nalik mačkama. Krita je prvenstveno dizajnirana za digitalno slikanje i 2D animaciju; otvorenog je koda i potpuno je besplatna. Naziv "Krita" inspiriran je švedskim riječima krita, što znači "bojica", te rita, što znači "crtati".

Rave aplikacija.jpg Izvor: Rave

Rave

Kad vam djeca odu na spavanje možete koristiti Rave, zabavnu aplikaciju za gledanje video filmova, TV showa i raznih videa sinkronizirano s prijateljima, uz istovremeno chatanje te slanje SMS-ova i glasovnih poruka. Dakle, Rave se koristi dok istovremeno s različitih lokacija s prijateljima gledate isti video sadržaj.

Zoom

Mnogima je bilo bitno osigurati da zajedno sa svojom djecom provode virtualno vrijeme s njihovima najdražima. Ili pak obavljaju virtualne sastanke s kolegama s posla. Zoomova nova progresivna web-aplikacija (PWA) za Chromebook nevjerojatno olakšava pridruživanje svakom pozivu uz jedan klik. Radi u pregledniku Chrome na bilo kojem operativnom sustavu tako da nikad ne morate brinuti hoće li vaši prijatelji ili obitelj moći pristupiti grupnom sastanku.

Sumopaint.jpg Izvor: Google

Sumo

Uz Sumo ćete osloboditi svoju kreativnu stranu. Recimo, možete se baviti slikarstvom. Uz Sumopaint možete koristiti alate poput stvaranja glazbe, 3D modeliranja, kodiranja ili uređivanja fotografija i videozapisa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost