Besplatna verzija ove igre preuzeta je više od milijardu puta | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Besplatna verzija ove igre preuzeta je više od milijardu puta

PUBG je od lansiranja prodan u čak 75 milijuna primjeraka

PUBG1.jpg Izvor: Steam

PUBG je ostao popularan usprkos oštroj konkurenciji, a omiljena igra uskoro će biti besplatna. PUBG mobile je jedna od najvećih gaming franšiza danas.

PlayerUnknown’s Battlegrounds (ili kraće PUBG) bi se uskoro trebala pridružiti besplatnim video igrama, što će sigurno privući novu publiku. Novi potez je na događaju The Game Awards najavio developer Krafton, a preciziran je i datum – 12. siječnja 2022. godine.

PUBG je bila najpopularnija igra u 2017. godini te je još tada proglašena jednim od najprodavanijih naslova svih vremena. Već 2018. godine je prodano 33 milijuna kopija pa su developeri, budući je igra koštala 30 dolara (i koštat će do 12. siječnja), do tog trenutka zaradili oko milijardu dolara.

PUBG6.jpg Izvor: Steam

Od 2017. godine, kad se igra pojavila na platformi Steam, vrlo brzo je postala hit i ostala je do danas. Radilo se o tako velikoj senzaciji da je inspirirala i druge igre – prije svih igru Fortnite kompanije Epic Games. I nova igra je postala omiljena, između ostalog i zato što je od početka besplatna. Kompanije su se borile za prevlast pa su PUBG kreatori čak tužili Epic Games zbog kršenja autorskih prava. Usprkos tome, obje postoje i danas.

Tu su i druge besplatne igre, na primer Call of Duty: Warzone kompanije Activision Blizzard. To što igrač ne mora platiti za preuzimanje igre ne znači da se ne zarađuje - neki elementi u igri se plaćaju, a igrači su često voljni otvoriti svoje novčanike.

I PUBG će imati upravo to. Na primjer, Battlegrounds Plus će koštati 12,99 dolara te će igračima davati pristup slobodnim borbama, premium oružju i drugim predmetima koji se koriste u igri. Oni koji su za PUBG već platili bit će nagrađeni s PUBG Special Commemorative Pack koji uključuje Battlegrounds Plus i premium predmete.

PUBG I Free To Play Announcement
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost