ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Što se najviše tražilo na Googleu? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Što se najviše tražilo na Googleu?

Tijekom više od 300 dana Googlali smo…

Google Search.jpg Izvor: Shutterstock

Mnogima je 2021. godina bilo izuzetno teška, pokazuju i pojmovi koji su se pretraživali na Google tražilici. Pet najtraženijih pojmova u cijelom svijetu bilo je:
1. Australia vs India
2. India vs England
3. IPL
4. NBA
5. Euro 2021

Ovo su glumci koji su najčešće Googlani:

1. Alec Baldwin
2. Pete Davidson
3. Aryan Khan
4. Gina Carano
5. Armie Hammer

Google je objavio jako puno zanimljivih podataka – top video igre, najtraženija hrana, filmovi, tv emisije, sportski klubovi, pjesme… Detaljno ćemo sve objaviti sutra na Smartlife.hr. Do tada prestanite ovo raditi svojim pametnim telefonima, a uz 6 univerzalnih savjeta telefon će raditi bolje i duže ćete ga koristiti.

PUBG je od lansiranja prodan u čak 75 milijuna primjeraka, a besplatna verzija ove video igre preuzeta je više od milijardu puta. Kino ispred nosa – TCL je počeo s prodajom fantastičnih naočala TCL NXTWEAR G s dual FullHD mikro-OLED zaslonima. Oboren je rekord što se tiče prodaje automobila u Hrvatskoj; iz mjeseca u mjesec raste prodaja vozila na struju, a istovremeno se smanjuje prodaja dizelaša.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost