CALL OF JUAREZ: GUNSLINGER Pucačina u prašini Divljeg zapada | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CALL OF JUAREZ: GUNSLINGER Pucačina u prašini Divljeg zapada

Autor Smartlife

Uz ovu besplatnu igru oslobodit ćete se stresa i napetosti

 Call-of-Juarez-Gunslinger-3.jpg Izvor: Techland

Old Western je kratka, ali eksplozivna kampanja dobre video igre Call of Juarez: Gunslinger koju izdavač Techland povodom 30 godina postojanja dijeli besplatno svima do 14. prosinca 2021. preko Steam platforme za PC.

Priča je odlična, odvija se brzo, pametna je, a glasovna gluma je nevjerojatno uvjerljiva. Call of Juarez: Gunslinger nije klasičan FPS na Divljem zapadu, prošaran je odličnom naracijom i zanimljivim zapletima, ali nenormalno dugo vrijeme učitavanja i poneki teži bug ostavljaju nedovoljno prostora da ocjena igre bude bolja od oko 80%, koliko joj je dala kritika (Metacritic sajt) i oko 85, koliko joj je dala publika.

I pored toga, pa i činjenice što je igra osam godina stara, nema razloga ne posjetiti Call of Juarez: Gunslinger Steam link i preuzeti ovaj naslov besplatno.

Što se Steam publike tiče, 94% korisnika ocijenilo je igru pozitivno, a svoj glas je upisalo gotovo 20.000 ljudi. Također, dobra stvar je što će gotovo svi moći igrati ovu igru čija je grafika za tadašnje pojmove bila, ipak, iznad prosjeka.

Naslovi Call of Juarez iz 2007. godine i Call of Juarez: Bound in Blood iz 2009. su na popustu 80% i mogu biti vaši za 3,98 eura ukupno.

Call of Juarez Gunslinger - "Saddle Up!" - Launch Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI