ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Korisna proširenja za Chrome | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Korisna proširenja za Chrome

Proširenja će korištenje Chromea učiniti lakšim, produktivnijim i personaliziranijim

Google-Chrome-2.jpg Izvor: Google

Tijekom cijele godine programeri iz cijelog svijeta programiraju i osmišljavaju proširenja za web preglednik Chrome. Bez obzira radite li na webu, učite, igrate se ili sve navedeno ekstenzije pomažu ljudima da i dalje virtualno ostanu povezani, obavljaju stvari i usput se zabavljaju.

Pronašli smo 13 zanimljivih proširenja za Chrome uz koja ćete virtualno učiti, biti produktivniji, zabavljati se, a članak ćemo objaviti sutra na Smartlife.hr. Do tada provjerite kako se uz proširenu stvarnost može drugačije doživjeti zagrebački advent, a u glavnim su ulogama poznate tradicionalne igračke.

Providite li vrijeme gledajući sadržaje na Netflixu, imamo 7 trikova iz rukava uz koje ćete bolje iskoristiti popularni streaming servis. Imate li nešto protiv instaliranja poznate besplatne video igre uz koju ćete se vratiti na Divlji zapad?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost