BIT ĆETE PRODUKTIVNIJI 13 zanimljivih proširenja za Chrome | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BIT ĆETE PRODUKTIVNIJI 13 zanimljivih proširenja za Chrome

Uz proširenja za popularni web preglednik virtualno ćete učiti, biti produktivniji, zabavljati se

Google Chrome prosirenja.jpg Izvor: Google

Tijekom cijele godine programeri iz cijelog svijeta programiraju i osmišljavaju proširenja za web preglednik Chrome. Bez obzira radite li na webu, učite, igrate se ili sve navedeno ekstenzije pomažu ljudima da i dalje virtualno ostanu povezani, obavljaju stvari i usput se zabavljaju. Google je objavio 13 korisnih ekstenzija odnosno proširenja za internetski preglednik Chrome.

Komunicirajte i surađujte

Bez obzira radite li iz ureda, na kauču ili kombinirano proširenja vam mogu pomoći da ostanete povezani sa svojim kolegama. Loom olakšava snimanje i dijeljenje videozapisa s drugima dok vam Mote omogućuje brzu povratnu informaciju putem glasovnih komentara i transkripata. Wordtune vam također pomaže u jasnoj komunikaciji preformuliranjem rečenica i hvatanjem pogrešaka pri pisanju u e-porukama i dokumentima.

Loom, Mote, Wordtune.jpg Izvor: Google

Ostanite produktivni

Ova četiri Chrome proširenja nude nove načine uz koje ćete ostati usredotočeni i učinkoviti. Forest povećava produktivnost kroz virtualnu sadnju drveća i nagrade, a Dark Reader štiti vaše oči (pazi i raspored spavanja) tijekom dugih radnih dana.

Tab Manager Plus također vas spašava u moru beskrajnih kartica, a Nimbus Screenshot & Screen Video Recorder olakšava brzo snimanje zaslona i sadržaj za dijeljenje na različitim platformama.

Forest, Dark Reader, Tab Manager Plus, Nimbus Screenshot & Screen Video Recorder.jpg Izvor: Google

Učite virtualno

Budući da se obrazovanje odvija online više nego ikad prije, učenicima i nastavnicima su potrebni korisni alati za virtualnu učionicu. Kami stvara interaktivni prostor za online učenje za učenike i nastavnike, a InsertLearning pomaže u jednostavnom pisanju bilješki i integrira se s Google učionicom. Toucan čini učenje novog jezika zabavnim i impresivnim dok Rememberry organizira riječi vokabulara u špilove s karticama za brzo učenje tijekom dana.

Kami, InsertLearning, Toucan, Rememberry.jpg Izvor: Google

Napravite (i spremite) neku promjenu

Kako bi vašem iskustvu web pregledavanja dao osobni „touch“, Stylus vam pomaže da izgradite i instalirate prilagođene teme i maske za vaše omiljene web stranice. A Rakuten vraća gotovinu u vaš džep automatski pronalazeći kupone i ponude na webu – što je osobito korisno tijekom jedne od najprometnijih godina za online kupovinu.

Stylus, Rakuten.jpg Izvor: Google

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost