GOG PLATFORMA POKLANJA Shadow Tactics: Blades of the Shogun | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GOG PLATFORMA POKLANJA Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Poklanja se video igra čija je cijena gotovo 40 eura

Shadow-Tactics-Blades-of-the-Shogun-9.jpg Izvor: MIMIMI PRODUCTIONS

Igra Shadow Tactics: Blades of the Shogun izašla je prije točno pet godina, ali je svoj život počela uglavnom 2017. godine jer joj je trebalo malo vremena dok se “dokazala“. Ova taktička igra dostupna je za besplatno preuzimanje kratko, samo do 13 sati 15. prosinca 2021. po našem vremenu s GOG platforme, a potrebno je imati otvoren račun i aktivaciju zaštite u dva koraka.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun - Release Trailer
Izvor: Youtube

Shadow Tactics: Blades of the Shogun dostupna je igračima u Standard Edition izdanju, ali neka vas to ne obeshrabri jer je redovna cijena gotovo 40 eura, a Anniversary Edition sadrži Artbook i Audio tj. glazbene dodatke. Ne i dodatan gaming sadržaj.

Također, Standard Edition već ima HD teksture i dorađen gameplayj koji je tijekom prethodnog perioda spakiran u oba izdanja igre pa savjetujemo svima da preuzmu igru. Shadow Tactics: Blades of the Shogun ima ocjenu 86 na Metacritic sajtu i istu toliku ocjenu publike i bez obzira što se pojavila tek 6. prosinca 2016. jedna je od 20-ak najpopularnijih igara te godine i ušla je u najboljih 30 po ocjeni ovog važnog sajta.

Ovo je posebna vrsta strategije, ovog puta u realnom vremenu tijekom kojeg vodite grupu boraca kroz razne misije koje bi trebalo obaviti što je moguće diskretnije. U skladu s tim, svaki od članova tima (s različitim sposobnostima) je poput figure šaha koju bi trebalo pomjerati jako pažljivo i promišljeno kako vas neprijatelj ne bi primijetio i uzbunio sve ostale.

Priča je na različitim lokacijama smještena u Japan tijekom Edo perioda (1620. godina) i sadrži nekoliko glavnih likova, muškaraca i žena, svaki sa svojim posebnim sposobnostima i oružjem. Taktika, pametno planiranje i drugi elementi igre čine ovaj naslov jednim od onih koje bi svaki gamer trebao doživjeti.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun - Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

Shadow Tactics: Blades of the Shogun - Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost