Hoće li igra Squadron 42 na kraju završiti kao prijevara? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Hoće li igra Squadron 42 na kraju završiti kao prijevara?

Ovo je igra na kojoj se radi već 10 godina, a kraj se ne nazire

Squadron (3).jpg Izvor: Star Citizen

Developeri su prikupili više od 400 milijuna dolara, ali igrači još uvijek čekaju. Studio Star Citizen se svojom igrom Squadron 42 aktivno bavi već čitavo desetljeće, a mnogi se ne ustručavaju projekt nazvati prijevarom.

Već su 2015. raspolagali iznosom od oko 100 milijuna, ali usprkos originalnim planovima igre i dalje nema. Do 2020. obožavatelji su potrošili više od 300 milijuna dolara na igru koju nisu dobili ni godinu dana kasnije.

U pitanju je upravo single player kampanja Squadron 42 koja se najavljuje od 2015. godine. Beta verzija je bila najavljena za 2020., ali se ni to nije dogodilo. Usprkos nevjerojatnim odlaganjima, developeri tvrde kako imaju još posla.

Squadron 42 Cinematic Teaser
Izvor: Youtube

Oni koji su igru kupili prije nekoliko godina sigurno ne umiru od smijeha, posebno kad pročitaju da je na njihovoj želji netko zaradio čak 400 milijuna dolara. Developeri kažu da će igra “biti gotova kad završe s poslom“ te nemaju namjeru objaviti je prije vremena samo da bi ispoštovali rokove.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost