FARMING SIMULATOR 22 Ljubav prema poljoprivrednim radovima | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FARMING SIMULATOR 22 Ljubav prema poljoprivrednim radovima

Farming Simulator 22 je prošao bolje od prethodnih 15 igara iz franšize

Farming1.jpg Izvor: Steam

Serijal Farming Simulator se pojavio još 2008. godine, a posljednja u nizu video igra Farming Simulator 22 pojavila se krajem studenog 2021. Ubrzo je privukla više igrača (u realnom vremenu) od Battlefield 2042, koji je izašao samo tri dana ranije.

Developer Giants Software je nedavno objavio ažuriranje za Farming Simulator 22 te igračima poklonio nekoliko novih traktora i drugih strojeva, što na prvi pogled ne izgleda kao bitna vijest. Informacija je ipak značajna jer je igra privukla veći broj igrača nego što se očekivalo.

Farming.jpg Izvor: Steam

Farming Simulator 22 je prošao bolje od prethodnih 15 igara iz franšize te se pojavio na skoro svim platformama i dobio visoke ocjene. Ljubav prema poljoprivrednim radovima izražena je u gaming svijetu, od Facebook igara s uzgajanjem usjeva do ozbiljnijih simulacija pa traktori polako osvajaju svet video igara. Farming Simulator 22 je tome doprinio pa je neočekivano uspješniji od nekih popularnih igara koje se ne bave zemljoradnjom.

Farmerski simulator je u jednom trenutku imao 94.000 online igrača dok se Battlefield mogao pohvaliti s tek 52.000. To vrijedi za broj igrača koji su u igri bili u istom trenutku, a kada se radi o ukupnom broju svih koji su igru igrali od lansiranja, brojke su skoro iste – Farming Sim ima 105.636, a BF 2042 105.397 igrača.

Farming (2).jpg Izvor: Steam

Navedeni podaci vrijede samo za Steam pa se pretpostavlja da bi, kada bi se uračunale i platforme PS5 ili Origin, BF 2042 pobijedio. Ali nije u tome stvar – jedna od najvećih igara ove 2021. godine (BF 2042), u najpopularnijoj online trgovini na svijetu, na jednoj od najvećih gaming platformi, nije u stanju uvjerljivo pobijediti Farming Simulator 22.

Farming Simulator 22
Izvor: Youtube

Eksperti tvrde da su za problem odgovorne brojne greške u Battlefield 2042 koje već neko vrijeme frustriraju igrače dok Farming Simulator 22 ima veliki broj pozitivnih kritika. Rezultati ukazuju na još jednu bitnu stvar – neke velike, popularne igre svoje igrače uzimaju zdravo za gotovo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost