Brendovi od sada mogu slati videozapise korisnicima | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Brendovi od sada mogu slati videozapise korisnicima

Viber pokreće nove značajke u Business Messages

Viber desktop Izvor: Thiago Prudencio / Zuma Press / Profimedia

Uz slanje videozapisa dostupno za 3gp, m4v, mov i mp4 formate (s maksimalnom veličinom od 200 MB) korisnici mogu kopirati kodove, linkove i kontakt podatke samo jednim dodirom unutar dobivene poslovne poruke.

U komunikaciji između brendova i njihovih potrošača poruke koje brend šalje korisnicima mogu biti različitih vrsta:
▪ samo video
▪ video i tekst
▪ gumb za video, tekst i CTA

Korisnici, s druge strane, mogu odgovoriti na dobivenu videoporuku i prikvačiti je kao i bilo koju drugu poruku kako bi im ona, naknadno, bila dostupnija. Ova nova značajka omogućuje brandovima slanje još zanimljivijeg, kreativnijeg i korisnijeg sadržaja jer je putem videa mnogo lakše predstaviti novi proizvod, objasniti njegove karakteristike ili dati upute.

CR_Key Viber for business feautures 2021.jpg Izvor: Viber

Kozmetički brend može podijeliti video s detaljnim pregledom novih proizvoda koje je korisnik nedavno kupio i objasniti kako ga kombinirati s drugim proizvodima. Nova Viberova funkcionalnost posebno je korisna kada brendovi imaju sezonske rasprodaje ili neke druge promotivne aktivnosti.

Kako bi se korisnicima dodatno pojednostavila interakcija s brendovima Viber omogućuje i kopiranje kodova, telefonskih brojeva, e-pošte i poveznica dobivenih u poslovnim porukama. Ova je značajka dostupna za brojeve od 4 i više znamenki, što je posebno prikladno za jednokratne lozinke, promotivne kodove ili ID-ove za praćenje isporuke.

Kratkim dodirom na link, e-mail ili duži broj (iznad 7 znamenki) koji se može birati ili poslati korisnici će vidjeti izbornik s različitim opcijama: poziv, poruka, dodavanje kontaktu, itd. ili će biti preusmjereni na web stranicu ili e-mail.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost