ZNA SE I CIJENA Stiže mini verzija popularnog računala iz 80-ih godina | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZNA SE I CIJENA Stiže mini verzija popularnog računala iz 80-ih godina

Amiga A500 Mini u prodaji stiže 25. ožujka 2022.

Amiga A500 Mini.jpg Izvor: Retro games

Mini konzola za nostalgične Amiga A500 Mini koštat će 140 dolara, a u paketu stiže s 25 igara. S retro konzolom stižu i kontroler te miš s dva prekidača.

Retro Games Ltd. je nedavno najavio mini verziju popularnog računala iz osamdesetih godina prošlog stoljeća, a u pitanju je Commodore Amiga A500 s kraja 80-tih. Mini Amiga je najavljena još u kolovozu 2021. godine, a u pitanju je gaming stroj koja podsjeća na prošlost.

Amiga Corporation više ne postoji, a neka autorska prava je zadržala Amiga, Inc. Legendarno računalo i njegov softver su ipak bili povod za pravi pakao oko autorskih prava, a to se odnosi i na igre. Popis uključuje i neke od omiljenih klasika, na primjer Zool, Worms i Alien Breed 3D.

Igrači će preko USB priključka moći dodati i druge igre, a mini konzola ima i punu WHDLoad podršku. Tako je još jednom oživio Amiga 500 model koji se prvi put pojavio daleke 1987. sa 6/32-bitnim CPU-om, 512 kB RAM-a te je u to vrijeme prednjačio kada su kvaliteta zvuka i slike bili u pitanju.

THEA500 Mini | Release Announce Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost