HUAWEIJEVA TRGOVINA S APLIKACIJAMA Od sada je dostupna i jedna globalno popularna | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HUAWEIJEVA TRGOVINA S APLIKACIJAMA Od sada je dostupna i jedna globalno popularna

Revolut je od sada dostupan i u AppGallery trgovini

Revolut.jpg Izvor: Revolut

Financijska tehnologija će korisnicima Huaweijevih pametnih telefona pružiti veći izbor usluga mobilnog bankarstva i omogućiti im bolje upravljanje financijama. S više od 16 milijuna korisnika i 500.000 registriranih kompanija Revolut je jedna od najvećih financijskih tehnologija na svijetu čije se poslovanje od osnivanja u 2015. godini do sada proširilo na više od 35 zemalja diljem svijeta.

Pristup financijskim uslugama Revoluta omogućen je za 560 milijuna mjesečno aktivnih korisnika Huawei AppGallery trgovine za koje je Revolut pripremio ekskluzivnu ponudu povodom lansiranja. Revolut korisnicima AppGallery trgovine pruža besplatan dvomjesečni pristup svojoj Premium pretplati u vrijednosti od 220 kuna. Ponudu je moguće zatražiti od 16. prosinca pa do kraja 2021. godine, a dostupna je u Hrvatskoj te u 25 drugih europskih zemalja.

Revolut_1.jpg Izvor: Huawei

Korisnicima Revolut aplikacije omogućeno je korištenje funkcionalnosti poput upravljanja karticama i bankovnim doznakama, viševalutno plaćanje, a globalna značajka Revolut Stays služi za rezerviranje smještaja prilikom putovanja te korisnicima nudi i do 10% povrata gotovine. Spomenute značajke Revolut aplikacije korisnicima pružaju beskrajne mogućnosti.

Za korisnike između 6 i 17 godina namijenjen je Revolut Junior. Revolut sadrži brojne pretplatničke planove (Plus, Premium i Metal) koji unaprjeđuju korisničko iskustvo, uz dodatne pogodnosti i manje ograničenja.

Revolut se može aktivirati kroz tri koraka:

1. Unesite svoj broj mobitela za preuzimanje aplikacije Revolut
2. Upotrijebite svoju jedinstvenu vezu za preuzimanje aplikacije Revolut iz Huawei AppGallery
3. Otvorite račun i uživajte dva mjeseca potpuno besplatno u Premium planu. Ova ponuda vrijedi samo za nove Revolut korisnike.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost