5G mmWave promijenit će mobilna iskustva svakodnevnih korisnika | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

5G mmWave promijenit će mobilna iskustva svakodnevnih korisnika

Koliko je zaista brz 5G i može li postati bežična optika

Qualcomm 5G (1).jpg Izvor: Qualcomm

Tehnologija 5G milimetarskih valova (5G mmWave) redefinirat će mobilna iskustva, najavljuje Qualcomm. Korisnicima omogućuje pristup punom 5G potencijalu korištenjem neiskorištenih frekvencijskih pojasa iznad 24 GHz. Ovaj obilni spektar može isporučiti najbrže dostupne brzine, ekstremni kapacitet i nisku latenciju.

Dakle, koliko je brz 5G mmWave? 5G mmWave uređaji koje pokreće Snapdragon platforma mogu isporučiti brzine 19x brže od sub-6 GHz 5G (to je 5G ispod 6 GHz) i 38x brže od 4G LTE. Uz brzine preuzimanja do 10 Gb/s, 5G mmWave je u biti "bežična optika".

5G mmWave mijenja igru kako za tvrtke tako i za potrošače; iako je najprikladniji za profesionalne korisnike. Pruža sigurnu i besprijekornu povezivost timova koja je potrebna za zajednički rad i omogućuje pristup poslovnim aplikacijama temeljenima na oblaku kako bi korisnici mogli lakše raditi s bilo kojeg mjesta.

Qualcomm 5G (2).jpg Izvor: Qualcomm

Na primjer, korisnici mogu snimati, uređivati i prenositi 8K videozapise visoke rezolucije ili teške CAD dizajne u oblak, u trenu. A kada radni dan završi, korisnici mogu preuzeti igrane filmove za samo nekoliko sekundi, sudjelovati u visokokvalitetnim videorazgovorima u prepunim prostorima i uživati u elitnim igrama velike brzine s niskom latencijom i brzinom kadrova na razini desktopa.

U tijeku je implementacija 5G mmWavea za rješavanje industrijskih IoT (IIoT) aplikacija visokih performansi. Pruža izvrsnu unutarnju povezanost, čak i u bučnim industrijskim okruženjima kao što su tvornice, skladišta i logistička središta. Također pruža kapacitet neophodan za slučajeve kada je potrebna velika propusnost, kao što su video streaming visoke razlučivosti i proširena stvarnost (VR i AR).

Qualcomm 5G (3).jpg Izvor: Qualcomm

Volite li započeti dan igrajući igrice na svom telefonu nekoliko minuta prije nego što krenete u školu ili na fakultet 5G mmWave omogućuja pravi potencijal Snapdragon Elite Gaminga nudeći kvalitetu konzole s niskom latencijom, što je imperativ za svakog ozbiljnog igrača. Videochat u igri omogućuje razgovore s prijateljima dok se sukobljavaju u rundi Fortnitea.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost