TORRENTI U 2020: Serije koje su se najviše preuzimale | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TORRENTI U 2020: Serije koje su se najviše preuzimale

Bez Squid Game u Top 10, a najviše su stradali Marvel i Disney+ streaming

Pirat.jpg Izvor: Pixabay

Istraživanje je proveo TorrentFreak pa se statistika odnosi samo na preuzimanja preko torrenta i ne uključuje popularne ilegalne streaming servise. To je razlog što neki popularni naslovi nisu ušli u top 10.

U travnju 2019. godine prva epizoda finalne sezone serije Igra prijestolja s piratskih siteova je preuzeta čak 55 milijuna puta; i to samo 24 sata nakon premijernog prikazivanja. Ova serija je dugo držala prvo mjesto na listi najviše piratiziranih naslova pa je svaka nova sezona izazivala velik interes.

Igra prijestolja
Izvor: Youtube

Nakon što je snimanje završeno završila se i vladavina Igre prijestolja pa su na red došle neke druge serije. Gledatelji su nastavili s ilegalnim preuzimanjem serija zbog čega su neke u međuvremenu i ukinute - na primjer Mindhunter koji je naglo prekinut nakon druge sezone jer nije ostvario očekivanu zaradu.

U 2020. godini na vrhu liste je bila serija Mandalorian da bi joj krunu ove godine preotela WandaVision. U pitanju je Marvelova mini serija koja je usprkos tome što je emitirana u prvom tromesečju 2021. godine na piratskim siteovima ostala popularna do danas.

Na drugom mjestu je serija Loki, a na trećem The Witcher. Najviše piratiziranih naslova je s platforme Disney+ pa su sljedeće po popularnosti The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye i What if…? Nije bio pošteđen ni Netflix pa su pored serije The Witcher stradale i Rick and Morty kao i izuzetno popularna serija s kraja godine Arcane.

Na 10. mjestu se našla popularna serija Wheel of Time, a zanimljivo je da neke serije o kojima se puno pričalo nisu ušle u prvih deset – na primjer Squid Game i La Casa de Papel.

WandaVision | Official Trailer | Disney+
Izvor: Youtube

Neke serije nije bilo moguće gledati na piratskim streaming servisima - Squid Game nikad nije stigla na PopCorn Time.

Top 10 serija na torrentima u 2021.:

1. Wandavision
2. Loki
3. The Witcher
4. The Falcon and the Winter Soldier
5. Hawkeye
6. What If…?
7. Foundation
8. Rick and Morty (prošle godine na mjestu broj šest)
9. Arcane
10. Wheel of Time

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost