X-MORPH: DEFENSE Jedinstvena kombinacija pucačine i obrambene strategije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

X-MORPH: DEFENSE Jedinstvena kombinacija pucačine i obrambene strategije

GOG poklanja opasnu strategiju s pucanjem, a ne košta ništa

Morph.jpg Izvor: Steam

Ovo je odlična video igra za one koji bi standardnu pucačinu osvježili novim elementima, a GOG je nudi potpuno besplatno - akcija traje do 29. prosinca 2021. do 15 sati.

GOG, digitalna trgovina studija CD Project Red, praznike proslavlja uz zimsku rasprodaju, a na popisu se našla i kompletna igra X-Morph: Defense za PC (European Assault, Survival Of The Fittest, Last Bastion, a tu je i soundtrack).

Morph (1).jpg Izvor: Steam

U pitanju je jedinstvena kombinacija pucačine i obrambene strategije pa je stari žanr osvježen novim idejama – igrač ima ulogu izvanzemaljske rase koja je neprijateljski nastrojena prema ljudskom rodu, što je samo po sebi svježe.

Svemirski agresori na Zemlju šalju letjelice čiji je cilj pronaći resurse koji se mogu eksploatirati, a igrač ima zadatak obraniti ih od ljudi koji ne daju svoj planet. Mala letjelica s igračem za upravljačem krstari naokolo i puca na ljudsku vojsku koja iz trenutka u trenutak postaje sve jača te postavlja tornjeve koji pomažu u uništavanju Zemlje.

Morph (2).jpg Izvor: Steam

Svaki val ljudskih vojnika ima shemu napada koji se vidi na mapi, a igrač između akcija ima vremena postaviti tornjeve na one točke na kojima su borbe najjače. Usput može napredovati te stjecati nove vještine i tako ojačati svoju borbenu letjelicu. Ljudske jedinice počinju sa slabim jedinicama i tenkovima, ali s vremenom potežu sve snažnije oružje.

X-Morph: Defense Switch Review
Izvor: Youtube

Da bi se video igra X-Morph: Defense preuzela posjetite glavnu giveaway stranicu, i odaberite ‘Yes, and claim the game’. Morate imati i svoj GOG račun.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost