GLOBALNE TEME ZA CHAT Telegram omogućuje nove načine za logiranje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GLOBALNE TEME ZA CHAT Telegram omogućuje nove načine za logiranje

Korisnici aplikacije za dopisivanje Telegram imaju sve veći broj funkcionalnosti

Telegram Global Chat Themes on Android (2).jpg Izvor: telegram

Anonimno objavljivanje u javnim grupama

Javne grupe i komentari kanala omogućuju rasprave o bilo kojoj temi u velikim zajednicama s tisućama članova. Ove grupe se koriste za sve, od obrane demokracije do razgovora s obožavateljima, zbog čega je Telegram dodao mogućnost pojavljivanja kao kanala prilikom slanja poruka u tim chatovima.

Telgram Anonymous Posting in Public Groups.jpg Izvor: telegram

Dodirnite profilnu sliku pored trake s porukama i odaberite jedan od svojih kanala – poruke koje pošaljete nakon toga pojavit će se s nazivom i fotografijom kanala umjesto vašeg osobnog računa. Kada objavljujete kao svoj kanal, također ćete vidjeti naziv kanala na vrhu oblačića s porukama.

Novi načini za prijavu (logiranje) putem poziva

Od sada će nekim mobilnim telefonima biti ponuđena opcija primanja poziva za prijavu od Telegrama, a zatim unosa nekoliko znamenki telefonskog broja koji je nazvao umjesto primanja kodova putem tekstualne poruke.

Telegram New Ways to Log In via Call.jpg Izvor: telegram

Odgovori na zahtjeve za pridruživanje

Kada zatražite da se pridružite nekoj grupi ili kanalu, a administrator odgovori porukom, vidjet ćete iz koje su zajednice na vrhu chata. Od ovog ažuriranja administratori botova mogu kontaktirati korisnike koji traže da se pridruže chatu u kojem su oni administratori — čak i ako korisnik prije nije komunicirao s botom.

Telegram Responses to Join Requests.jpg Izvor: telegram

To otvara beskrajne mogućnosti: od jednostavnog prihvaćanja pravila grupnog razgovora prije pridruživanja do polaganja prijemnog ispita ili male donacije kreatorima kanala.

Globalne teme za chat na Androidu

Nakon rujanskog ažuriranja, koje je donijelo 8 novih tema koje možete postaviti za pojedinačne razgovore, od sada su dostupne za cijelu vašu aplikaciju na Androidu (korisnici iOS-a su to dobili u prethodnom ažuriranju).

Telegram Global Chat Themes on Android.jpg Izvor: telegram

Postavke chata u potpunosti su redizajnirane dajući novim temama središnje mjesto. Napravljena od strane Telegram tima, svaka tema ima dnevni i noćni način rada, šarenu animiranu pozadinu i mjehuriće poruka s gradijentom.

Kao i za sve teme, možete personalizirati ove dizajne i podesiti boje ili promijeniti uzorak. Za više opcija i prilagođenih postavki dodirnite "Pregledaj teme" kako biste uredili i podijelili svoje kreacije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost