I HRVATSKA SE OVE GODINE PRIDRUŽILA: Znate li što je Mi Fan Festival? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

I HRVATSKA SE OVE GODINE PRIDRUŽILA: Znate li što je Mi Fan Festival?

Na ovogodišnjem Mi Fan Festivalu Xiaomi lansira Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition

 Izvor: Shutterstock

Mi Fan Festival (MFF) 2021 održava se od 6. travnja i trajat će do 30. travnja. Proslavi Mi Fan Festivala pridružili su se Google i Qualcomm, a Xiaomi lansira posebne ponude u iznosu od više od 147 milijuna USD širom svijeta kako bi zahvalio Mi Fanovima. Dakle, to je prilika za kupnju zanimljivih uređaja po povlaštenim, nižim cijenama, uz ekskluzivne popuste i pogodnosti.

Xiaomi će pokrenuti širok spektar mrežnih kampanja i pozvati Mi Fanove da razgovaraju i podijele svoja iskustva o tome kako su Xiaomijevi proizvodi doprinijeli načinu njihovih života. Xiaomi će tijekom Mi Fan Festivala surađivati s više od 70 mrežnih platformi i 300 izvanmrežnih partnera na 59 tržišta kako bi Mi Fanovima širom svijeta donio najinovativnije proizvode po nevjerojatnim cijenama.

 Izvor: Xiaomi

Xiaomi će tijekom festivala lansirati Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition u Gradient Bronze prirodnoj metalnoj sjajnoj boji; telefon dolazi u paketu s kozmički nadahnutim dizajnom. Na prednjoj strani kutije nalazi se slika astronauta koji plutaju galaksijama, predstavljajući sinergiju Xiaomija i Mi Fanova koji istražuju beskrajne mogućnosti zajedničkog života.

U kutiji se nalazi razglednica Mi Fan Festivala s likom astronauta Mi Bunnyja. Na poleđini razglednice nalazi se naljepnica s temom Mi Fan Festival koja se može zalijepiti na predmete poput mobilnih telefona, računala i kofera kako bi dodala dodatni dašak Xiaomija u živote korisnika.

 Izvor: Xiaomi

 Izvor: Xiaomi

Kao specijalni pametni telefon, a ujedno i suvenir ovogodišnjeg Mi Fan Festivala, Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition prodavat će se u ograničenim količinama širom svijeta.

Kako bi proslavili MFF 2021, Xiaomi Global Mi Community službeno je lansirao svoju tematsku pjesmu A Melody for Mi koju su kreirali Mi Fanovi iz 15 različitih zemalja. Oko 1000 Mi ljubitelja sudjelovalo je u ovom projektu pisanja pjesme. Odabrani su prilozi 30 Mi Fanova koji su korišteni za komponiranje glazbe i teksta.

Pjesma A Melody for Mi postavljena je kao službena melodija zvona i prenesena u Mi Theme Store gdje je korisnici iz cijelog svijeta mogu preuzeti. Pjesma će se koristiti i u službi za korisnike dok korisnici čekaju red na liniji.

A Melody for Mi
Izvor: Youtube

Prvi MFF održan je 6. travnja 2012. u Kini - tog je dana 100.000 Xiaomi pametnih telefona rasprodano u samo 6 minuta i 5 sekundi. Izvan Kine, MFF je prvi put održan u Indiji i Indoneziji 2015. godine, prije nego što je lansiran na europska tržišta 2018. godine, kada je prvi shopping karneval održan u Španjolskoj. Ove se godine festivalu pridružila i Hrvatska.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost